Skocz do zawartości

[Blancik] Stuff 2016/2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://i.imgur.com/QDKegit.jpg

Opublikowano

Noo super. Same konkrety, ze smoka będziesz zadowolony, ludzie go bardzo chwalą. Łączysz wyrzutnie czy wszystko osobno? Ilość rakiet powala :O Fajnie ułożony stuff:)

Opublikowano

Blancik tym kartonikami z tyłu to zaorałeś system!!;) Potem dziwią się że nie ma szelek 2" xD

Opublikowano

To już kolejny rok kiedy to masz tak niesamowitą zawartość stuffu.Po prostu wspaniałe wyrzutnie do tego superanckie rakiety.Zrobisz pogrom na niebie i doprowadzisz do ekstazy publiczność :xmas_laugh:

Opublikowano

:xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: Brak słów, cudowny stuff. Piękne kostki, ogrom bombek, wachlarze i inne cuda. Według mnie najlepszy stuff na forum. Ile masz tych szelek i skąd je masz ...? A co do rakiet to konkret ! Co to są za rakiety te całe szare ?

Opublikowano

:xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: Brak słów, cudowny stuff. Piękne kostki, ogrom bombek, wachlarze i inne cuda. Według mnie najlepszy stuff na forum. Ile masz tych szelek i skąd je masz ...? A co do rakiet to konkret ! Co to są za rakiety te całe szare ?

Jeśli chodzi o rakiety to http://www.forumfajerwerki.pl/topic/15881-pyro-moravia-fantasy-001/

A szelek nie liczyłem

Jeszcze jest coś w drodze ;)

Opublikowano

A skąd zamawiałeś szelki i te rakiety ?

Opublikowano

A skąd zamawiałeś szelki i te rakiety ?

Szelki z małej miejscowej hurtowni a rakiety od "cyca"

Opublikowano

Co to jest za kostka z tym smokiem bo widzę że często sie tu przewija ? Już znalazłem ;)

Opublikowano

Co to jest za kostka z tym smokiem bo widzę że często sie tu przewija ? Już znalazłem ;)

Jak dla mnie najlepsza z tej serii miałem ją w ubiegłym roku

Opublikowano

10/10 więcej mówić nie trzeba. Epicki stuff. Wspaniałe rakiety, plastry szele, czego chcieć więcej :D

Opublikowano

10/10 więcej mówić nie trzeba. Epicki stuff. Wspaniałe rakiety, plastry szele, czego chcieć więcej :D

Brakowało mi większej wyrzutni ale dziś dotarła zdjęcie niebawem

http://imgur.com/a/tHnva

Kolejność odpalania

5.1002 - SHINNING WINGS (26s)

PXB2416 - GALAXY (27s)

PXB2415 - FALCON (54s)

BAF3-25100S - AMEZING DISCOVERY (40s)

JW408 (34s)

TXB014 (30s)

TXB593 (20s)

PMB49F - CERVEN (40s)

TXB061 FINAL CAKE 6 (10s)