NexusPrime 0 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam W tym roku budżet nieco większy ale i tak są tutaj ludzie dla których to drobne Zakupy zrobione w PiroArt, paczka w drodze:) Jak tylko przyjdzie dodam zdjęcia, tymczasem moje maskotki wyglądają tak: P7893 Indian Ocean JW4060 Styx TXB645 Color wave YHW009 Song JW07 Mars TXB498 Magic Key JW06 Kasjopeja TXB602 Backyard Fun SM2126 Macrocosmos 3 SM9881 2x Hi tec JW4009 Scorpion Wyszło około 650zł, dokładnie będę wiedział jak przyjdzie paczka. Będę chciał coś jeszcze dołożyć z lidla albo biedronki ale za maksymalnie 100zł. Wszelkie sugestie mile widziane:) Cytuj
Cybernetyczny 0 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Fajne kostki, postawiłeś zarówno na te mniejsze jak i większe. Songa miałem dwa lata temu i wywołał spore wrażenie swoim ogromnym rozpryskiem efektów. Możesz pomyśleć jeszcze o super bombie z lidla - całkiem niezła kostka z jedną salwą kątową Cytuj
NexusPrime 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dzisiaj przyszły, chyba wszystko ok. Jako gratis dostałem Macrocosmos 2, szału nie ma najgorszy z całej serii. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zróżnicowane efekty, najlepsze kostki, pozazdrościć takiego różnorodnego zestawiku. Co do kilóvki z lidla to myślę że to dosyć ciekawa propozycja, po filmikach prezentuje się super a za tą cenę to napewno warto Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Bardzo fajny stuff. Masz tylko kostki, ale za to wszystkie są sprawdzony i efektowne Będzie piękne widowisko na niebie. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Stuff bardzo ładny.Robi wrażenie,bo jest kilka konkretów które wywołają wielkie WOW.Indian Ocean wygląda wręcz rewelacyjnie na filmikach ciekawe jak się spisze u ciebie.Na skorpiona od kilku lat mam chrapke,ale jakoś jeszcze go do tej pory nie wypróbowałem.Song to klasyk i piękno.Mniejsze wyrzutnie też super.Wszystkie oprócz hight tech miałem i żadna nie zawiodła.Najlepsza z małych jak dla mnie Color vawe.Kostka naprawdę piękna jak na kaliber 0,8,no i ukryty gdzieś ledwo widoczny Styx który też ma swoje wdzięki Cytuj
NexusPrime 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Liczę że skorpion zrobi na mnie nie mniejsze wrażenie niż Sajgon bo to właśnie ze względu na jego brak wziąłem skorpiona Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Tak Sajgon to naprawdę piękność.Powiem ci jako osoba która już pare ładnych latek siedzi w piro i miała już grom 49tek,ale takiej jak jw4008 nigdy.Nie wiem czy jest lepsza w podobnej cenie Skorpion wydaje się być podobny.Daj znać po Sylwku jak tam wrażenia po odpaleniu tej kostki Cytuj
NexusPrime 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Jak czytałem po forach to niby skorpion jest lepszy od sajgona bo jaśniejszy, ale ile w tym prawdy to się okaże. Fajnie jakby mi jeszcze ktoś doradził jakaś kostke z biedry albo lidla najlepiej z barwami niebieskimi bądź zielonymi. Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Stuff różnorodny. Na brak efektów nie będziesz narzekał. Widać, że lubisz dobre i sprawdzone pozycję. Nic dodać nic ująć. Miłego! Cytuj
NexusPrime 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wjechała Harmonie z lidla i 4xM30 z biedronki z których zrobie miniguna, w zasadzie jest już zrobiony Oprócz tego różne pierdołki od piromaxa. Nic już więcej nie kupuje. Wydałem łącznie z 800zł. Cytuj
NexusPrime 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Witam Panowie brać to samo czy coś innego w tym roku? Jakieś propozycje ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi