Mac 0 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dobry, piszę do Państwa jak co roku gdyż nigdy mnie nie zawiedliście. Zamierzam kupić fajerwerki budżet: 500-600 zł, ze sklepu internetowego piroart.eu. W ubiegłym roku miałem mdz. innymi: YHW009 Song, TXB021 TOURBILLON, TXB506 Triplex, Gaoo Alexander SL25 01D, P7201 Aron (Kometa). Z większości znajomi jak i ja byliśmy bardzo mocno zachwyceni. Jakieś nowe propozycje sprawdzonych wyrzutni?? Fajnie byłoby mieć zestaw zróżnicowany, by móc nacieszyć oczy jak największą ilością efektów jedno z tych, które wybiorę to: TXB022 Spektrum Cytuj
0 fibonacci 22 Opublikowano 19 Grudnia 2016 http://screenshot.sh/mGAcdyMlg3TOv TXB400 Samum pewniak, Gaoo też bardzo przyjemne :-) pozdro Cytuj
0 Mac 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Niestety RXB400 Samum jest nie dostępne, tak samo TXB088 Spektrum. Napisałem do ich sklepu, czy przewidują jakąś dostawę przed nowym rokiem:) Jakieś inne propozycje? Znalazłem także: JW5000 Revolution -> jest dostępne, bardzo ciekawa propozycja, kolorowe wybuchy jak przy rakietach oraz znakomity finał. Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 21 Grudnia 2016 TXB400 samum a.nie RXB400 i txb022 a nie 088 każdy sie może pomylić < widzę ze napisałeś posta specjalne po to zeby sie przyczepić... > a wracając do tematu : TXB755 X-Energy JW52 Imagine JW408 Show of Fireworks TXB583 Blinking Flowers TXB760 __________________ i będziesz pan zadowolony Cytuj
0 Mac 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Tym razem zainwestuje w owy zestaw: http://s1.fotowrzut.pl/PIJSZDMVW9/1.jpg niestety wyszło troszkę ponad budżet, ale nie potrafiłem odrzucić czegoś z mojego zestawu :<> Cytuj
Pytanie
Mac 0
Dobry, piszę do Państwa jak co roku gdyż nigdy mnie nie zawiedliście. Zamierzam kupić fajerwerki budżet: 500-600 zł, ze sklepu internetowego piroart.eu.
W ubiegłym roku miałem mdz. innymi:
YHW009 Song, TXB021 TOURBILLON, TXB506 Triplex, Gaoo Alexander SL25 01D, P7201 Aron (Kometa).
Z większości znajomi jak i ja byliśmy bardzo mocno zachwyceni.
Jakieś nowe propozycje sprawdzonych wyrzutni?? Fajnie byłoby mieć zestaw zróżnicowany, by móc nacieszyć oczy jak największą ilością efektów
jedno z tych, które wybiorę to: TXB022 Spektrum
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi