MANIAK 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Siemka wszystkim, zapodaje wam MÓJ stuff nr.1 jeszcze coś dojdzie i bedzie jeszcze fota numer 2 i końcowa po Świętach nr.3 Zapraszam do kometowania i zadawania pytań :xmas_smile: Kwota: 900 zł PiroPolska.pl Szelki kupowane oddzielnie http://images82.fotosik.pl/246/7b70f03e6b11e703gen.jpg Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Maniak znowu nie ma co robić z pieniędzmi Fajny dobór kostek, smoki na 100% zrobią wrażenie, do tego BFC 2 i fan fun którego nigdy wcześniej nie widziałem, aż chyba wygoogluje. Do tego jak u Ciebie obowiązkowo ogromna ilość petard i to sama śmietanka. Oj będziesz miał co robić w sywestra! :> Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Maniak znowu nie ma co robić z pieniędzmi Fajny dobór kostek, smoki na 100% zrobią wrażenie, do tego BFC 2 i fan fun którego nigdy wcześniej nie widziałem, aż chyba wygoogluje. Do tego jak u Ciebie obowiązkowo ogromna ilość petard i to sama śmietanka. Oj będziesz miał co robić w sywestra! :> Dziękuje bardzo, petardy muszą być Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Stuff z mega hukiem, najlepsze petardy w ilościach "skromnych". Do tego 2 smoki i kątówki + rzeczy zabawy i oczywiście szelki Bardzo fajny w moim guście stuff. Udanego sylwestra ! Jakie efekty szelek ? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Super zawartość.Miażdżące wyrzutnie.W tym roku jest jakiś niesamowity rzut na te smoki...ile osób je ma .Jak dla mnie troszeczkę za dużo petard,ja bym tę kase przelał na wyrzutnie ,ale każdy kupuje według gustu Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Życzę wam wszystkim, wszystkiego co najlepsze w tym szczególnym dniu a dziś fotka cz.2 pirobajery z Fajewerkimarket Cena 178 zł z wysyłką potem fotka numer 3 czyli całość Cytuj
MANIAK 0 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Może i już za póżno, ale dobre i to Całość moja na tego sylwestra co był fotka numer 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi