CzesioStunter 1 Opublikowano 21 Grudnia 2016 No to przyszła pora na mnie, w tym roku bardzo skromnie głównie kostki PyroMoravi na testy, dwie kątówki bez poligrafii to LDA010 i kolejno LDA011. Odpalanie będzie pojedyncze czysto 4fun http://fireworks.net.pl/public/style_emoticons/default/wink.png Coś może dojdzie jeszcze z marketów ale raczej nie dużo. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jak to jest skromnie to ja nie chcę wiedzieć ile u Ciebie wygląda dużo. Mega! Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Co tak skromnie w tym roku ? Ale i tak super kostki, tylko że mało, oczywiście jak na ciebie, ale ważne że jakość nadal ta sama. Efekt murowany Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jak to jest skromnie to ja nie chcę wiedzieć ile u Ciebie wygląda dużo. Mega! Odsyłam do poprzednich tematów Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 21 Grudnia 2016 A to Ty,tak pamiętam tyle wyrzutni że nie mieściły się w kadrze:) Taki stuff jak Ty masz w tym roku zadowoliłby mnie w 100%. Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Co tak skromnie w tym roku ? Ale i tak super kostki, tylko że mało, oczywiście jak na ciebie, ale ważne że jakość nadal ta sama. Efekt murowany Inne wydatki, budowa domu trochę przerosła moje plany finansowe na ten rok Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kolejny rok i znowu rewelacja.Masa miażdżących wyrzutni choć tak jak mówisz trochę mniej niż w latach ubiegłych.Kto siedzi na forum kilka lat ten wie jaki jest twój potencjał jeśli chodzi o stuff.Znowu zrobisz przyjemność sobie i publiczności A teraz cię zasmucę tym razem nie jesteś najlepszy,Widziałem kilka lepszych stufów na forum Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kolejny rok i znowu rewelacja.Masa miażdżących wyrzutni choć tak jak mówisz trochę mniej niż w latach ubiegłych.Kto siedzi na forum kilka lat ten wie jaki jest twój potencjał jeśli chodzi o stuff.Znowu zrobisz przyjemność sobie i publiczności A teraz cię zasmucę tym razem nie jesteś najlepszy,Widziałem kilka lepszych stufów na forum No akurat to jest na pewno ostatni powód do smutku Są rzeczy ważne i ważniejsze akurat piro jest najmniej ważne jak dla mnie na tę chwile xd Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Mimo że dla Ciebie jest to skromnie, to stuff trdycyjnie konkret Aczkolwiek zabrakło mi tu jakieś sety 1,2 tymbardziej że najprawdopodobniej już ich nie będzie ale i tak masz mega zestawik który sprawi Tobie i Twojej rodzinie mnóstwo radości 10/10 za dobór najlepszych kostek, pozazdrościć takiego stuffu, pewnie nie odpowiesz ale nie szkodzi się zapytać, ile dałeś za całość? Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2016 Mimo że dla Ciebie jest to skromnie, to stuff trdycyjnie konkret Aczkolwiek zabrakło mi tu jakieś sety 1,2 tymbardziej że najprawdopodobniej już ich nie będzie ale i tak masz mega zestawik który sprawi Tobie i Twojej rodzinie mnóstwo radości 10/10 za dobór najlepszych kostek, pozazdrościć takiego stuffu, pewnie nie odpowiesz ale nie szkodzi się zapytać, ile dałeś za całość? Coś koło 1500zł. Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Przedostatnia aktualizacja, jutro tylko TXB506 x2 i finito na ten rok. TXB400 x3 + XB4003 Aktualny stan na dzień dzisiejszy: Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 widząc napis "skromnie" i Twój nick w jednej lini stwierdziłem że i tak warto zobaczyć :xmas_tongue: no jak co roku jakość jest nie co mniej niż w tam tym roku ale tak jak mówisz są rzeczy ważne i ważniejsze. Ale i tak jak dla mnie 10/10.Robisz pokaz czy strzelasz normalnie? Miłej zabawy w sylwka i konkretnych efektów na niebie Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 widząc napis "skromnie" i Twój nick w jednej lini stwierdziłem że i tak warto zobaczyć :xmas_tongue: no jak co roku jakość jest nie co mniej niż w tam tym roku ale tak jak mówisz są rzeczy ważne i ważniejsze. Ale i tak jak dla mnie 10/10.Robisz pokaz czy strzelasz normalnie? Miłej zabawy w sylwka i konkretnych efektów na niebie Nie wiem co jeszcze z tym zrobię wyjdzie w praniu Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie chce mi się przeglądać poprzednich lat,ale wydaje mi się,że od kiedy zacząłeś kupować w dużej ilości fajerwerki nie było takie roku byś nie miał co najmniej 2x Samum.Co do stuffu ty mówisz skromny...większość czyta i myśli,że taki stuff jest szczytem marzeń jeśli chodzi o piro Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie chce mi się przeglądać poprzednich lat,ale wydaje mi się,że od kiedy zacząłeś kupować w dużej ilości fajerwerki nie było takie roku byś nie miał co najmniej 2x Samum.Co do stuffu ty mówisz skromny...większość czyta i myśli,że taki stuff jest szczytem marzeń jeśli chodzi o piro Podoba mi się ten samum x3 \|/ Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Obiecana aktualizacja bo dojechały TXB506. Jeszcze nie mówię ostatniego słowa bo pora na jakieś markety \\ Tradycyjnie aktualny stan: Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Użyte 18 kostek. Trochę zadziwiły mnie txb400, że tak krótko strzelały Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Lontem łączyłeś ? Oraz czym nagrywałeś i przy jakich ustawieniach ? Cytuj
CzesioStunter 1 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Lontem łączyłeś ? Oraz czym nagrywałeś i przy jakich ustawieniach ? System ;p Nagrywane Samsung Galaxy S7 nic nie grzebane w ustawieniach Ale słabo to S7 nagrywa, miałem rok temu S6 edge to był bardziej szerokokątny. Ten jakby na zoomie leciał a nie było zooma Nie było jak się pobawić bo telefon kumpla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi