2du 1 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich na forum W tym roku mój zestaw to: Zeppelin JW7436 JORGE Eldorado JW405 JORGE Arkadia JW907 JORGE Night Shade YH2248 HESTIA Galaxy HE1008 HESTIA Alibaba JF08 JORGE Rakiety: Bazooka PXR302b PIROMAX Bazooka PXR302d PIROMAX Zestaw rodzinny: Mega Show HE5005 HESTIA Drobnica: Super Petardy HESTIA Kastla TXF780 TRIPLEX Fontanna TXF778 TRIPLEX całość prezentuje na YT [video=youtube] Film z pokazu też będzie Pozdrawiam Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Bardzo trafione zakupy.Naprawdę fantastyczne wyrzutnie.Zeppelin jest moim zdaniem jedną z najlepszych wyrzutni amatorskich w Polsce.Eldorado jest podobne do Sajgona którego miałem i który mnie zadziwił pięknymi efektami.Rakiet też lepszych już nie kupisz .Super stuff Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Rzadko kto nagrywa tak ładnie wyreżyserowaną prezentację swojego stuffu. Można wiedzieć gdzie zamawiałeś? Zmusiłeś mnie do przeglądnięcia efektów Bazooki na innych filmikach na YT, bo chciałem zobaczyć co pokaże Bazooka typu B i D. Szczerze mówiąc, bałbym się spać z czymś takim w jednym pokoju xD Cytuj
2du 1 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jeżeli chodzi o miejsca zakupów to: Bazooki udało mi się dorwać na http://piroart.eugdy w większości sklepów była już wyprzedana (początek grudnia). Zepelin, Eldorado,Arkadia,AliBaba z dobrefajerwerki.pl (koniec października) Reszta z Hestii kupiona w OBI (przed świętami w grudniu) Dzięki, za pozytywne komentarze dotyczące filmu! Mam nadzieje że pokazowy tez wyjdzie spoko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi