Crazy monster 100 2 Opublikowano 25 Grudnia 2016 A oto mój stuff: petardy: -1 paczka explosive 1, -2 paczki super piccolo(1×huk), -2 paczki super piccolo (2×huk), -2 sztuki demonic defense, -19 sztuk fp3 big. rakiety: -10 sztuk diabolo jr4. -art.różne: -1 paczka niemieckich zimnych ogni(jakby mini flara), -1 paczka fontann tortowych, -1 bateria pirox, - około 100 sztuk zimnych ogni( normalnych) -2 paczki diabełków. Jeszcze na pewno coś dojdzie z marketów. Cytuj
Crazy monster 100 2 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzisiaj byłem w Auchanie i dokupiłem: petardy: -1×korsarz, zestawy: -2×fire dragon, -1×colour ice, wyrzutnie: - fire dragon 19 strzałów, art.różne: -1× zestaw fontann 2 sztuki, -2× bączki, -2× zimne ognie (najdłuższe). Chyba już nic nie będę kupawał. Wartość stuffu:około 200 zł. Kupowane w churtowni Demex, w centrum handlowym, na odpuście oraz w Auchanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi