Sevento 16 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam. W tym roku więcej niż w poprzednich latach, zresztą, staram się, aby co rok było coraz więcej W tym roku kupiłem dużo więcej petard, znalazły się również rakiety, wulkany, zestaw rakiet oraz rzymskie ognie, których nie miałem w stuffie od x lat Jest więcej dużych wyrzutni, kilka średniej wielkości oraz niewiele małych (od trzech lat stawiam na jakość, a nie na ilość). Od dzieciaka zawsze chciałem mieć wyrzutnię Babel, JW409, JR8 oraz Tramontane, ale zawsze budżet na to nie pozwalał, jednak w tym roku plan się ziścił Zapraszam do oceny Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Stuff bardzo fajny, sa bardzo efektowne wyrzutnie, do tego wiele mniejszych i inne pierdołki do zabawy przed 0.00 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Stuff bardzo orginalny.Pomyślałeś zarówno o pięknych efektach jak i długiej i dobrej zabawie.Te konkrety naprawdę kozackie.Samum z pewnością rozwali system. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Nooo Sevento stuff mega. Bardzo urozmaicony, nie będziesz się nudził w sylwestra a o godzinie 00 pokażesz kto rządzi w twojej dzielnicy Cytuj
Sevento 16 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 U mnie na wsi prawie nikt nie strzela, od czasu do czasu ktoś wyrzutnię odpali małą czy nawet średnią, jakąś rakietę i na tym koniec. Co roku u mnie jest najwięcej hałasu i ludzie czekają tylko na mój pokaz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi