Witam forumowiczów! Szukam jakiegoś taniego zestawiku fajerwerków. Przeglądając oferty z marketów (zamawiać ze sklepów internetowych w tym roku już nie będę) natrafiłem na dwa ciekawe zestawy oba w cenie 14,99zł:
Zastanawiam się nad kupnem z jednego z nich. Z jednej strony zależy mi na rakietach, nie jestem przekonany ale zapewne te z Netto są większe i być może lepsze. Z drugiej strony zestaw z Biedronki ma oprócz rakiet różne ciekawe bajery.
Ktoś pomógłby pomóc poruszając temat samych rakiet a w drugim rzędzie oceniając cały zestaw?
Pytanie
KamixPoland 0
Witam forumowiczów!
Szukam jakiegoś taniego zestawiku fajerwerków. Przeglądając oferty z marketów (zamawiać ze sklepów internetowych w tym roku już nie będę) natrafiłem na dwa ciekawe zestawy oba w cenie 14,99zł:
Biedronka: Zestaw Planet od Jorge
-4 rakiety
-1 motyl
-2 opakowania petard
-Opakowanie bączków
Netto: Zestaw rakiet Planet (M29) od Jorge
Zawiera trzy rakiety.
Zastanawiam się nad kupnem z jednego z nich. Z jednej strony zależy mi na rakietach, nie jestem przekonany ale zapewne te z Netto są większe i być może lepsze. Z drugiej strony zestaw z Biedronki ma oprócz rakiet różne ciekawe bajery.
Ktoś pomógłby pomóc poruszając temat samych rakiet a w drugim rzędzie oceniając cały zestaw?
Pozdrawiam
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi