Jarok 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Cześć. Budżet jak wyżej. preferuję wydać około 100zł na fontanny, rzymiaki i rakiety natomiast reszta w wyrzutnie. Znalazłem kilka ciekawych według mnie: PXB3917 - 200zł Carrefour (nad tym mam wątpliwości) Predator - 111zł Lidl Kilovka - 111zł Lidl JW4083 - 149zł Biedronka Wiem, że wychodzi z tego prawie 600zł, ale nie wiem czy nie zrezygnuję z PXB3917. Muszę mieć kilka wulkanów i rzymskich ogni, bo żona mnie zabije. :O Proszę o jakieś rady i opinie. Pozdrawiam serdecznie! Edit. Nie patrzyłem na Tesco i Auchan, jeśli jest tam coś godnego uwagi to proszę o info. Cytuj
Pytanie
Jarok 0
Cześć.
Budżet jak wyżej. preferuję wydać około 100zł na fontanny, rzymiaki i rakiety natomiast reszta w wyrzutnie.
Znalazłem kilka ciekawych według mnie:
PXB3917 - 200zł Carrefour (nad tym mam wątpliwości)
Predator - 111zł Lidl
Kilovka - 111zł Lidl
JW4083 - 149zł Biedronka
Wiem, że wychodzi z tego prawie 600zł, ale nie wiem czy nie zrezygnuję z PXB3917. Muszę mieć kilka wulkanów i rzymskich ogni, bo żona mnie zabije. :O
Proszę o jakieś rady i opinie.
Pozdrawiam serdecznie!
Edit.
Nie patrzyłem na Tesco i Auchan, jeśli jest tam coś godnego uwagi to proszę o info.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi