bungar 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam wszystkich Jak co roku prezentuje swój skromny stuff na sylwestra, cudów nie ma, ale mimo, że jestem studentem to zawsze jakieś pieniądze na fajerwerki się znajdą. Wydaje mi się, że to chyba mój najlepszy stuff, szczególnie jeśli chodzi o wyrzutnie. A więc przejdźmy do tego co mam i zdjęcie niestety słabej jakości Możliwe, że dojdzie jeszcze coś niedużego, ale to się okaże Wyrzutnie: JF11 Ninja JW07 Mars B13 Extreme JW90 Show of fireworks PXB2205 Explosion 40 TXB604 Magma Petardy: EX I Explosive 1 PXP308 Adrenaline P5E MIX BOMB/BOMB BLACK/VIPER TXP859 Super Cracker Reszta: Rakiety R18058 Demon Ognie rzymskie T6236 Multicolour Flara czerwona PXM65 http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2016/12/27/6987718_DSC_0098.JPG Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Bardzo dobrze zainwestowane pieniądze.Jedne z najlepszych wyrzutni w swych przedziałach cenowych.Magma jest bardzo ładna,pozytywnie mnie zaskoczyła,nie spodziewałem się tak dużych efektów.Demony sam mam i testowałem.To naprawdę ładne rakiety patrząc na cenę. Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Wydaje mi się, że mogłeś lepiej wykorzystać taki budżet aczkolwiek nie jest źle - jest po prostu dobrze. Są rakiety, są petardy, są wyrzutnie, jest zabawa i konkrety. Miłego strzelania! Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Trochę efektu kolorowego, trochę hukowego.Myślę ze dobrze wykorzystałeś fundusze i hucznie spędzisz sylwka. elo Cytuj
Mika 0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 4 dobre wyrzutnie , petardy są okey ale mały minus przy rakietkach. 9/10 Dużo zabawy i efekt też będzie dobry :xmas_smile: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi