TestTech 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam! W okresie sylwestrowym chcę wrzucać filmiki z moje strzelania. I tu mam pytanie? Kupić lepszą kamerę? Teraz na sylwestra kupiłem kamerę sportową to będą dwie perspektywy Cytuj
Merik 1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Cześć, jakość obrazu jak i dźwięku dla mnie jest okej. Mówisz, że będziesz używał drugiej kamery to może jedna z nich niech będzie na statywie, z jakieś innej, pewnie dalszej perspektywy. Przejrzałem też inne Twoje filmy na kanale i widzę, że mają już jakiś poziom, więc czekam aż nagrasz coś więcej z Twojego strzelania. Powodzenia! Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 No więc tak. Sam chcę nagrać coś ciekawego w tym roku więc zaopatrzyłem się w kamerę ale z wyższej półki. Z tego co większość mówi i ja w sumie też to popieram - kamery sportowe nie nadają się do ujęć przy słabym świetle ponieważ występują szumy. Ten film który nagrałeś zapewne był kręcony dobrym telefonem. Jakość i dźwięk jak najbardziej okej i myślę, że materiał będzie dobrej jakości.Pozdrawiam Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Możesz wywalić intro, a zamiast niego wkleić dobrej jakości napis ze swoim nickiem z yt np. w prawym dolnym rogu Cytuj
Merik 1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Możesz wywalić intro, a zamiast niego wkleić dobrej jakości napis ze swoim nickiem z yt np. w prawym dolnym rogu Z tym intro też niezły pomysł, chociaż w tym przypadku nie jest ono zbyt długie i ogólnie jest całkiem okej. Szczególnie porównując je do ludzi (głównie jakichś dzieciaków) wrzucających długie intro z jakimś dupstepem czy innym wynalazkiem, gdzie całość wygląda jak film na zaliczenie informatyki w 5 klasie podstawowej:D Cytuj
TestTech 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki za rady Będę robił wszystko żeby materiały były coraz lepsze Cytuj
Merik 1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki za rady Będę robił wszystko żeby materiały były coraz lepsze Mam nadzieję, że jak coś nowego nagrasz to podzielisz się tym na forum Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki za rady Będę robił wszystko żeby materiały były coraz lepsze Mógłbyś napisać czym nagrywałeś wstawiony filmik ? Wyszedł bardzo realistycznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi