TestTech 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam! W okresie sylwestrowym chcę wrzucać filmiki z moje strzelania. I tu mam pytanie? Kupić lepszą kamerę? Teraz na sylwestra kupiłem kamerę sportową to będą dwie perspektywy Cytuj
Merik 1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Cześć, jakość obrazu jak i dźwięku dla mnie jest okej. Mówisz, że będziesz używał drugiej kamery to może jedna z nich niech będzie na statywie, z jakieś innej, pewnie dalszej perspektywy. Przejrzałem też inne Twoje filmy na kanale i widzę, że mają już jakiś poziom, więc czekam aż nagrasz coś więcej z Twojego strzelania. Powodzenia! Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 No więc tak. Sam chcę nagrać coś ciekawego w tym roku więc zaopatrzyłem się w kamerę ale z wyższej półki. Z tego co większość mówi i ja w sumie też to popieram - kamery sportowe nie nadają się do ujęć przy słabym świetle ponieważ występują szumy. Ten film który nagrałeś zapewne był kręcony dobrym telefonem. Jakość i dźwięk jak najbardziej okej i myślę, że materiał będzie dobrej jakości.Pozdrawiam Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Możesz wywalić intro, a zamiast niego wkleić dobrej jakości napis ze swoim nickiem z yt np. w prawym dolnym rogu Cytuj
Merik 1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Możesz wywalić intro, a zamiast niego wkleić dobrej jakości napis ze swoim nickiem z yt np. w prawym dolnym rogu Z tym intro też niezły pomysł, chociaż w tym przypadku nie jest ono zbyt długie i ogólnie jest całkiem okej. Szczególnie porównując je do ludzi (głównie jakichś dzieciaków) wrzucających długie intro z jakimś dupstepem czy innym wynalazkiem, gdzie całość wygląda jak film na zaliczenie informatyki w 5 klasie podstawowej:D Cytuj
TestTech 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki za rady Będę robił wszystko żeby materiały były coraz lepsze Cytuj
Merik 1 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki za rady Będę robił wszystko żeby materiały były coraz lepsze Mam nadzieję, że jak coś nowego nagrasz to podzielisz się tym na forum Cytuj
Cristoffer 10 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki za rady Będę robił wszystko żeby materiały były coraz lepsze Mógłbyś napisać czym nagrywałeś wstawiony filmik ? Wyszedł bardzo realistycznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi