FireMan 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 Robie oddzielny temat dla tego wulkanu , bo wart jest tego.Cena zestawu nie jest wysoka , ale niestety rakiety nie mają jakiegoś super efektu.Fontanna jest "szczupła i dosyć wysoka".Ale efekt (na filmie niestety był duży wiatr) jest niesamowity. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 Nawet spoko, tylko szkoda że troche słaba jakość filmu, no i wiatr wiał, ale nie jest źle7/10 Cytuj
marx 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Bardzo ladna fontanna, szkoda, ze efekt troche popsul wiatr... 6/10 Cytuj
witus 0 Opublikowano 17 Listopada 2007 Bardzo ladna fontanna, szkoda, ze efekt troche popsul wiatr... 6/10 Niestety, wiatr wrogiem fontann :???: Mi też spodobała się ta fontanna, na dodatek jest włączona do opłacalnego zestawu Pyro Maniak 8/10 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Listopada 2007 a mi się nie za bardzo spodobała. Mała wysokość efektu i te efekty jakieś takie słabe. 6/10 Cytuj
Gość Felix Opublikowano 17 Listopada 2007 a mi się nie za bardzo spodobała. Mała wysokość efektu i te efekty jakieś takie słabe. 6/10 Bo wiał wiatr a mi sie podoba bo sie ładnie mieniła żę wiał wiatr to nie winna fontanny że tak wyglądał efekt ale widziałem lepsze daj 8/10 Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 17 Listopada 2007 Na filmie mało co widać, ale jak na małą fontannę z zestawu to nawet niezły czas działania. Wysokość efektu mogła być trochę wyższa. Minus za tylko jeden efekt. Daje 6/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi