Oastry 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witajcie! Oto mój cały stuff na tegorocznego sylwestra Pod wulkanem Portal schowała się wyrzutnia TXB693. Na całość złożyło się 5 zamówień, największe z piroart. Mniejsze z dobrefajerwerki.pl oraz ultrasshop.com. Stuff nie był zbytnio przemyślany ale mam nadzieję że dobrze się sprawdzi. Niestety nie udało mi się dorwać rakiet EP-2012 2,5" więc jedyne jakie mam to pozostałości z kiepskiego zestawu hestii z ubiegłego roku. Wyrzutnie JW07 oraz Panta otrzymane w gratisie od piroart. W tym roku pierwszy raz mam wyrzutnie kątowe, i mam nadzieję że się nie zawiodę. Dzisiaj zacząłem planowanie kolejności odpalania która prezentuje się następująco: Dum Bum single shot Gaoo FM14-01 Collider 3x Dum Bum single shot + jw5002 Jorge JW39 Gaoo SL19-03 Jorge JW07 Mars + Panta cornelian Jorge JW56 Jorge JW402 Gaoo WE UNITE Gaoo Colour Points SL39-02 TXB 693 TXB 653 Bright Flower Show 150 shots Jorge JW418 Achilles Głównie zastanawiam się nad 3 ostatnimi pozycjami, czy lepszy achilles czy TXB653 na sam koniec? Jestem ciekaw waszych opinii i ewentualnie konstruktywnej krytyki Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Nie dość, że ogrom konkretów to jeszcze mnóstwo zabawy. Bardzo dobrze zrównoważony stuff z bardzo ciekawymi pozycjami. Sylwestra zaliczysz do udanych! Co to za trzy tekturowe tuby? Świece dymne? Co do ułożonego przez Ciebie planu moim zdaniem txb653 będzie lepszym wyborem na finał, jednakże poczekałbym na opinie innych, bardziej doświadczonych użytkowników. Pozdrawiam Cytuj
Oastry 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Tak, to 3 świece dymne RDG-2 ARK-O z ultrasshopu (https://youtu.be/DDtnUSuHO2E), jak dla mnie jedne z najlepszych w rozsądnej cenie. Dzięki za opinie i również pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi