PyroMagik 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam Was wszystkich którzy tu trafiliście a wiec tak mamy 3dni do sylwestra, chyba już czas założyć jakiś temat. Dzisiaj otrzymałem paczke z piroart. a w niej zakupy na 266,57 dokładnie. Może przedstawie Wam co w niej znalazłem :xmas_laugh: :xmas_laugh: 10 szelek SP 2" 10 paczek petard salut triplex ( coś przekroju słynnych picolakówo tyle że z lontem..) Kostka od panta pirotechink 16 strzałow 1.2" 2 race morskie czerwone paczka color salute od panta jakaś paczka stroboskopów od tropic dwa moździerze (2 rury 2") dwie paczki dum bum middle od klasek. To na tyle z tej paczki trochę mało.. no ale tak to jest jak się śpi cały rok No to jeszcze wycieczka do marketów mnie czeka.. polecicie coś? (do 100 moze być mniej ) najlepiej bierdoneczka albo polo. Myślałem o zestawie z biedronki za 35 i czymś jeszcze z bierdonki w podobnej cenie albo kostce 19st 1,2"..Ale jeszcze jutro zobacze może na straganach będą mieli coś ciekawego w dobrej cenie. Jak macie coś ciekawego do polecenia to proszę Zachęcam do oceny mojego stuff"iku i dyskusji na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk 30 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Mało, ale konkretnie. Na Twoim miejscu kupiłbym jeszcze Fire 1 lub 3 i do tego duży zestaw tak jak napisałeś. P.S. Widzę, że kolega użył finału mojego pokazu do intra... ale nie gniewam się, dobry finał mi wyszedł więc może hulać w intrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Bardzo skromniutko.Dobrze,że chociaż masz super szelki. Weź z biedronki fire 1 i zestaw za 35zł i stuff już dużo bardziej będzie przekonywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Skromnie ale z hukiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi