KamixPoland 0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zestaw fajerwerków "Planet" Kod produktu: M31 Producent: Jorge Zestaw zawiera:-4 rakiety "Planet" T0519N NEC: 9,0g/szt Efekty: Różnokolorowe gwiazdki, czerwone gwiazdki, żółte gwiazdki, zielone gwiazdki -1 opakowanie petard "Planet" EX1 (tj. inna poligrafia petard Explosive I) -1 Motylek W504 NEC: 3,8g -3 bączki, NEC: 2,3g/szt -Karabinek/Bateria petard 20 strzałów JZ5 NEC: 10g Taki zestaw można zakupić w sieci marketów Biedronka. W ofercie 2016/2017 cena wynosi 14,99zł Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Bardzo fajny zestawik do tego można dokupić kosteczkę np fire 1 i jest bardzo dobry zestaw sylwestrowy. A co do samego zestawu to jest fajny mam go.na tegorocznego sylwestra, zresztą już 3 raz z rzedu i jestem z niego zadowolony. Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mam ten zestaw, ale jeszcze nie otwierany i chyba tak zostanie (za dużo mam pierdółek) Cytuj
KamixPoland 0 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2017 A teraz podsumowanie. Rakietki: No, jak na dziewieć gramów od sztuki, wypadły bardzo dobrze. Huk cichy, ale nie najgorszy. Efekty takie jak producent przewidział na opakowaniu i były okej. Najbardziej spodobały mi się zielone gwiazdki. Motylek wzniósł się wysoko i nie stanowił zagrożenia Bączki naprawdę były super. Kolory się zmieniały. Najpierw czerwony, potem zielony, później żółty, a na końcu wspaniały efekt cracklingu Petardy EX1 bardzo fajne, huk porządny jak na takie mały kaliber A Bateria (Karabinek)...o tym lepiej nie wspominać. Huk przypominał strzelanie oleju na patelni, a na dodatek nie wszystkie petardy odpaliły. Moja ocena 7/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi