HPLD9800 0 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witamy! Kolejny rok nasz stuff stworzyliśmy razem z kuzynem Oto co w tym roku posiadamy: WYRZUTNIE - PXB3504 Hydra (Piromax) - JW68 New Generation 12 (Jorge) - TXB604 Magma (Triplex) - JF08 Alibaba (Jorge) - Dragon Heads - Czerwiec (Pyro Moravia) PETARDY - 2x Dum Bum 20 szt. - 2x Crazy Robots - TXB859 Super Cracker - Black Death 4 szt. - Bomb Bon 4 szt. do tego kilka stroboskopów Zakupy robiliśmy w sklepie internetowym PiroShop i marketach. Jak oceniacie? Co sądzicie? :xmas_laugh: :xmas_wink: Pozdrawiamy Cytuj
steny 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Masz bardzo mocne petardy w tym roku. Ja z Twoich mam tylko TXB859 Super Cracker z reszty zrezygnowałem może się kiedyś odważę je kupić mam tu na myśli Black Death. Mieszkam w małym mieście i nie chce mieć na sumieniu jakiegoś pieska. Ile kosztowała całość? Pozdrawiam! Cytuj
HPLD9800 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Razem wyszło 400 zł Piroshop 306 zł z przesyłką Hydra 49 zł z Carrefoura New Generation 45 zł z Netto Cytuj
Mika 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 6/10 bardzo ładny stuff dużo zabawy i fajne kostki :xmas_smile: zapraszam do oceny mojego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi