domdbc 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam. Wcześniej nie miałem czasu się pochwalić stuffem ale zrobię to teraz. W sumie to nie ma się czym chwalić bo to tylko skromne 300zł Sorry za jakość niektórych zdjęć ale robiłem je kamerą bo aparat mi się zepsuł. PIERDOŁY: -Lont 1cm/s -Zapalniki -2x Wirujące Bączki Color Fun -Stroboskop 90sek -5x Cracker (TC14) -3x Super Cracker (TXP 859) -2x Rzymskie Ognie Triplexa WYRZUTNIE: -Yellow Purple Peony -Explosion 16 -Inferno -X-Type -Fire -Impuls -Ignis Z X-Type zrobiłem takie coś Z Inferno zrobiłem wyrzutnie w układzie V Z Yellow Purple Peony i 4 rurek X-Type zrobiłem wyrzutnie na finał Rzymiaki połączyłem tak A tu całość przygotowana do pokazu Cytuj
steny 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Szacun za przerobienie wyrzutni, ciekawe jaki będzie z tego efekt ;D Rozumiem że tą wodę dawali gratis do gaszenia w razie czego? Cytuj
Mika 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 mały stuff 5/10 dużo zabawy będzie zapraszam do oceny mojego Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Szacun za przerobienie wyrzutni, ciekawe jaki będzie z tego efekt ;D Rozumiem że tą wodę dawali gratis do gaszenia w razie czego? Oczywiście, bezpieczeństwo to podstawa mały stuff 5/10 dużo zabawy będzie zapraszam do oceny mojego W tym roku miałem dużo wydatków i dlatego tak skromnie. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Bardzo fajny stuffik, mimo małego budżetu konkrecik. Cytuj
domdbc 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nie wszystkie rzymiaki odpaliły ale z reszty jestem bardzo zadowolony. Tutaj filmik https://vimeo.com/197674624 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi