mazii23 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witka Proszę o pomoc w doborze stuffu do 300 zł. Stawiam głównie na wyrzutnie i rakiety z Jorge.Mam zamiar kupić wszystko na ul.Chwaliszewo w Poznani i może w Biedrze.Z góry dzieki pozdro :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 to ja polecam z biedry:-sfinks-mozdziezz innych sklepow czy gdzie tam chcesz:-dont worry be happy-festival-show of fireworks-super artilery-new generation i chyb a to bedzie 300zl nie wiem dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ja kupiłbym coś takiego:wyrzutniejw42 55 zł black catjw04 16 zł seria big bang uranjw20 21 zł don't worry be happyjw408 121 zł show of fireworksjw97 25 zł sfinxrakiety i inne JR8 14 zł diablo3775 15 zł voo doozestaw "jupiter" 25 złzestaw "kung fu" 8 złNajwięcej kosztuje bardzo efektowna 49 strzałowa wyrzutnia jw408 o kalibrze 30 mm. Bardzo efektowna tworząca na niebie deszcz cracklingu. Ponadto black cat 25 strzałów, znakomita wg mnie seria big bang oraz sfinx.To byłoby na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saper 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 jw42 55 zł black car a co to? :mrgreen: black car Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 pomylilo mu sie chodzilo o Black kat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 pomylilo mu sie chodzilo o Black kat LOLKi piszę sie BLACK CAT z Rakiet doradzeci JR31 Thunder (tanie i bardzo ładne rozpryski)JR24JR25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Od razu takie ojojojoj za jedną literkę :razz: "R" i "T" są obok siebie i mi się pomyliło. Chodzi oczywiście o black cata i już to poprawiłem.Tylko że nie wiem czy jak się kupuje u nich ( na ul. Chwaliszewo )osobiście to czy jest limit 500 zł przy którym są ceny wyższe. Jak tak to musiałbyś zrezygnować z kilku pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Po przeglądnięciu forum zrobiłem coś takiego :razz: WYRZUTNIE:JW68 NG 12JW38 NG 8JW20 Don`t worry be happyMacrocosmos I,II,IIIJW97 SphinxJW86 MoździeżRAKIETY:N3501 Cassiopeia6842 Jupiter3775 VooDooJR10 Top10JR24 Speed IVCoś mi sie wydaje że przekroczyłem 300 ale cóż sylwek jest raz w roku :mrgreen: Może jakieś inne rady :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ng 12 i sfinx to to samo więc mógłbyś za tą cenę kupić coś innego. Mógłbyś jeszcze zrezygnować z ng8 bo wg mnie jest nie opłacalna i kupić jakąś wyrzutnię 30 mm 25 strzałów.Poza tym to spoko planik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Sciągnij Sobie Cennik Jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 velibrum w sumie masz rację :razz: pomyślę nad czymś większego kalibru..Zresztą zobaczy się co w Marketach nam zaoferują :mrgreen: może się skuszę na jakąś wyrzutnię z Hesti.W zeszłym roku miałem Top Stars właśnie z Hesti i muszę powiedzieć ze była całkiem całkiem.Pożyjemy zobaczymy. [ Dodano: 2007-11-16, 21:52 ] Sciągnij Sobie Cennik Jorge To bądz tak dobry i zapodaj mi linka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Petardy też mają być.To tak , na sfinxa w biedrze odliczamy 25zł , więc zostaję 275zł , oto moja propozycja :JW42 Black CAT 57złJW90 SoF 28złSM2126 MACROCOSMOS III 10złJW14 ARCTIC 13złJW20 DON`T WORRY BE HAPPY 22złJR25 EC 25złJA048 Festival 65złJA044 Pyro-Mix 25złJW92 KORSARZ 38złRazem :278zł ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Proszę bardzo cennik jorge http://www.uploader.pl/?d=C3AE78F11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 mój planik dla ciebie:Black Cat - 55złDon't wory Be happy - 20złRakiety JR25 - 25-30zł (nie wiem dokładnie)Samuraj - 27złJW90 - 26złSinx z biedronki - 25złMoździerz Super Artilety - 20złNew Generation 2 - 35zła z rakiet jescze mogą być 3775 VooDoo i Speed 4 - łącznie za około 30zł+ ewentualna przesyłka 30złłącznie prawie równo 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Hmm, za 300 zł kupiłbym następujące produkty:JW405 El Dorado 130 złJW42 Black Cat 55 złJW90 Show of Fireworks 28 złJR25 Exclusive Collection 25 złJW69 New Generation 13 38 złZostaje około 25 zł na jakieś mniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witus , zlituj się !Eldorado to najgorsza wyrzutnia jaką widziałem na oczy chyba.JW408 !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witus , zlituj się !Eldorado to najgorsza wyrzutnia jaką widziałem na oczy chyba.JW408 !!!!!!!!!!! A miałeś? Jak oglądałeś film z Vmaxu to nie dziw się. Mam film kręcony przez prywatną osobę i wygląda znacznie ładniej niż na tym z Vmaxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Widziałem , jak ładowali kawałem ode mnie.Potem dowiedziałem sie co to za wyrzutnia.Efekt , huk , a potem złoty , mieniący się deszcz.Brak cracklingu , jakiś czerwonych , zielonych rozprysków , jeden monotonny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Widziałem , jak ładowali kawałem ode mnie.Potem dowiedziałem sie co to za wyrzutnia.Efekt , huk , a potem złoty , mieniący się deszcz.Brak cracklingu , jakiś czerwonych , zielonych rozprysków , jeden monotonny efekt. wcale to nie jest zła wyrzutnia i jeszcze na dodatek z daleka ją widziałeś. Ja ją mam więc nakręcę filmik i zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 to co napisał Witus to 25 zł zostanie ci na zestaw Pyro mix i będziesz miał dobry stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Więc tymczasowo stanęło na takim planie :Wyrzutnie:Black CatDon`t wory be happySpinxBig Bang UranBig Bang WenusMacrocosmos IIIMacrocosmos IRakiety i inne:Speed IVVooDooCassopeiaMożdzież JW 47Bazooka 4Race hukowe do pistoletuAle chyba to nie wszystko bo coś mało mi się wydaje :mrgreen: Zresztą tym tygodniu pojadę do Vmaxu na Chwaliszewo i zobacze jaki maja cennik i może się uda po cenach hurtowych coś załatwić :mrgreen: Pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wyrzutnie:Black CatDon`t wory be happySpinxBig Bang UranBig Bang WenusMacrocosmos IIIMacrocosmos IRakiety i inne:Speed IVVooDooCassopeiaMożdzież JW 47Bazooka 4Race hukowe do pistoletu No i plan super nie ma co zmieniać już :mrgreen: Możesz spokojnie zostawić taki plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja mam plan za 300 zł. Ogólnie planuje kupić:-Wyrzutnie: -New generation 1- 23zł -Black Cat- 59zł -Show of fireworks JW90- 28zł -Makrokosmos 3- 10zł -Uran- 16zł -Wenus- 20złSuma:166zł-Moździerze: -SUPER ARTILLERY- 22zł -Magnum- 22złSuma:44zł -Rakiety: -Golden life- 29zł -Speed IV- 20złSuma:49złRazem:166+44+49+30(przesyłka)=289złP.S. Myślę jeszcze o artykułach różnych tz. rakiety, rzymskie ognie, itp. Jeśli coś by nie pasowało w tym stuffie to proszę o komentarze(poprawki) :mrgreen: Ceny poprane z cennika VMAX2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Tyle że ceny o jakich piszesz dostępne są od zamówień powyżej 500 zł. Tak to będziesz musiał z czegoś zrezygnować jeżeli chcesz zmieścić się w tych 300 zł. Ale zarówno plan Maziego jak i twój bardzo dobre i nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 czytał cennik i nie zauważył wielkich liter :neutral: nie siedź tyle przed kompem bo ci sie wzrok psuje mazii23 ja bym na twoim miejscu wziął jeszcze jakieś strzelające żebyś mógł sobie postrzelać przed sylwkiem i będzie plan bardzo fajny a zamiast wyrzutni Uran nie lepszy Cudak Batery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mazii23 0 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 czytał cennik i nie zauważył wielkich liter :neutral: nie siedź tyle przed kompem bo ci sie wzrok psuje o co ci biega ? :mrgreen: A z Urana i Wenus już zrezygnowałem teraz plan sie troszka zmieniłJW12 ImagineJW20 Don`t..JW97 SpinxJW42 Black CatJW90 ShowSM2115 AsteroidSM2126 Macrocosmos IIIJW47 MoździeżJR25 ExclusiveJR10 Top 103775 Voo DooJR24 Speed 4Bazooka 450 sztuk rac hukowych do pistoletua do postrzelania przed północą z 3 zestawy Hong Kong :mrgreen: i myślę że na takim planie sie zakończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mazii23 0
Witka
Proszę o pomoc w doborze stuffu do 300 zł. Stawiam głównie na wyrzutnie i rakiety z Jorge.Mam zamiar kupić wszystko na ul.Chwaliszewo w Poznani i może w Biedrze.
Z góry dzieki pozdro :grin:
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi