mazii23 0 Opublikowano 16 Listopada 2007 Witka Proszę o pomoc w doborze stuffu do 300 zł. Stawiam głównie na wyrzutnie i rakiety z Jorge.Mam zamiar kupić wszystko na ul.Chwaliszewo w Poznani i może w Biedrze.Z góry dzieki pozdro :grin: Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 21 Listopada 2007 Chodzi o post krystianka który chyba pomylił tematy Krystianek napisał P.S. Myślę jeszcze o artykułach różnych tz. rakiety, rzymskie ognie, itp. Jeśli coś by nie pasowało w tym stuffie to proszę o komentarze(poprawki) :mrgreen:Ceny poprane z cennika VMAX2. mazii23 bardzo ładny stuff JW42 super JW90 piękna ale troszkę mało strzałów ale nie kupujesz żadnej fontanny ? ani bączka ?ani petard ? żeby sie pobawić nimi a tak to ten stuff ocenami na 8/10 (PS jak to jest z tymi racami hukowymi ? skąd masz pistolet ? one są razem ?bo nie wiem odpowiedz na PW) Cytuj
Pytanie
mazii23 0
Witka
Proszę o pomoc w doborze stuffu do 300 zł. Stawiam głównie na wyrzutnie i rakiety z Jorge.Mam zamiar kupić wszystko na ul.Chwaliszewo w Poznani i może w Biedrze.
Z góry dzieki pozdro :grin:
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi