Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem bardzo interesujący sklep z przystępnymi cenami :) Firma działa na rynku od 1995 roku

Mają duży wybór i aż dziwne, że sklep nigdy nie został opisany na forum

https://fajerwerkigorzow.pl/

• 3 lata później...
Opublikowano

Paczka dostarczona w 24h, dobrze zapakowana, sklep elastyczny - dwie wiadomości i można było nawet po złożeniu już zamówienia bezproblemowo je zmodyfikować. Szkoda, że nie mają paczkomatow pomimo korzystanie z kuriera InPost.

Opublikowano

Również z całego serduszka polecam fajerwerkigorzow.pl Wybrane produkty w bardzo dobrych cenach. 

Wysyłka w 24h, od 300zł wysyłka gratis, również za pobraniem. 

Dzięki Wiara za polecenie! 

Opublikowano

Wszystko jak najbardziej ok pan nawet zadzwonił by potwierdzić wysłanie jak najbardziej na plus sklep :D

Opublikowano

2x txb378 przyszedł na następny dzień, cena przystępna ,dobrze spakowane ale asortyment mały na stronie.

KcEoGi7.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ekspresowa wysyłka jeszcze nigdy nie miałem piro na drugi dzień. Mogę polecić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chyba polecę stronkę mojemu szwagrowi, dzięki :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj przyszła do mnie paczka zamawiana w czwartek w godzinach późnopopołudniowych, więc szybko. 

Kupiłem:

1. TXB585C Fire Mission od Triplexa za 280,00 zł

2. MC175-19A SHADOW LADY od Maxsem za 90,00 zł 

Dodatkowo, pomimo, iż obie wyrzutnie kupiłem w powyższych cenach na promocji to dostałem w gratisie TW 161 od Tomaszka.

Paczka dobrze zapakowana, bardzo miła Pani w kontakcie telefonicznym. Sklep zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Gorąco polecam

Edytowane przez pirowariat
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szybka dostawa,  towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Natychmiastowa wysyłka, paczka na drugi dzień w domu. Promocje takie że aż żal nie skorzystać :) Polecam!!!

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Z racji miejsca zamieszkania, nie zamawiałem nigdy wysyłkowo. Tylko  kupowałem stacjonarnie. Bardzo miła i fachowa obsługa. Zawsze można wpaść (oczywiście w godzinach otwarcia ) i porozmawiać o  pro. Ostatnimi czasy  raczej wspomina się dobre, minione dzieje.... bo każdy z nas widzi, co się teraz wyprawia.

Pozdrawiam

• mantis zmienił(a) tytuł na fajerwerkigorzow.pl / Hurtownia Fajerwerków AS
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

3 rok z rzędu zakupy online w tym sklepie i 3 raz 100% satysfakcji i jak co rok wpadł mały gratis. Polecam bardzo ten sklep 

• 1 rok później...
Opublikowano

Sklep nadal trzyma poziom, konkurencyjne ceny, dobrze zapakowana paczka, sprawna dostawa, jedynie gratisu brak do zamówienia powyżej 400 zł, ale nie każdy sklep musi dawać :)