Sevento 16 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Znalazłem bardzo interesujący sklep z przystępnymi cenami Firma działa na rynku od 1995 roku Mają duży wybór i aż dziwne, że sklep nigdy nie został opisany na forum https://fajerwerkigorzow.pl/ Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Lutego 2020 https://fajerwerkigorzow.pl/ Szybka i bezproblemowa wysyłka, towar solidnie zapakowany. Ceny jak to ceny, ja akurat kupowałem na promocji. Cytuj
mlodinho10 22 Opublikowano 19 Lutego 2020 Paczka dostarczona w 24h, dobrze zapakowana, sklep elastyczny - dwie wiadomości i można było nawet po złożeniu już zamówienia bezproblemowo je zmodyfikować. Szkoda, że nie mają paczkomatow pomimo korzystanie z kuriera InPost. Cytuj
Mendez 6 Opublikowano 21 Lutego 2020 Również z całego serduszka polecam fajerwerkigorzow.pl Wybrane produkty w bardzo dobrych cenach. Wysyłka w 24h, od 300zł wysyłka gratis, również za pobraniem. Dzięki Wiara za polecenie! Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 24 Lutego 2020 Wszystko jak najbardziej ok pan nawet zadzwonił by potwierdzić wysłanie jak najbardziej na plus sklep Cytuj
Romano 29 Opublikowano 26 Lutego 2020 2x txb378 przyszedł na następny dzień, cena przystępna ,dobrze spakowane ale asortyment mały na stronie. Cytuj
expanse 3 Opublikowano 15 Marca 2020 Ekspresowa wysyłka jeszcze nigdy nie miałem piro na drugi dzień. Mogę polecić. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) Dzisiaj przyszła do mnie paczka zamawiana w czwartek w godzinach późnopopołudniowych, więc szybko. Kupiłem: 1. TXB585C Fire Mission od Triplexa za 280,00 zł 2. MC175-19A SHADOW LADY od Maxsem za 90,00 zł Dodatkowo, pomimo, iż obie wyrzutnie kupiłem w powyższych cenach na promocji to dostałem w gratisie TW 161 od Tomaszka. Paczka dobrze zapakowana, bardzo miła Pani w kontakcie telefonicznym. Sklep zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Gorąco polecam Edytowane 19 Października 2020 przez pirowariat Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 9 Lipca 2021 Natychmiastowa wysyłka, paczka na drugi dzień w domu. Promocje takie że aż żal nie skorzystać Polecam!!! Cytuj
Koopacz 54 Opublikowano 26 Stycznia 2022 Witam Z racji miejsca zamieszkania, nie zamawiałem nigdy wysyłkowo. Tylko kupowałem stacjonarnie. Bardzo miła i fachowa obsługa. Zawsze można wpaść (oczywiście w godzinach otwarcia ) i porozmawiać o pro. Ostatnimi czasy raczej wspomina się dobre, minione dzieje.... bo każdy z nas widzi, co się teraz wyprawia. Pozdrawiam Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 15 Grudnia 2022 3 rok z rzędu zakupy online w tym sklepie i 3 raz 100% satysfakcji i jak co rok wpadł mały gratis. Polecam bardzo ten sklep Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 14 Listopada Sklep nadal trzyma poziom, konkurencyjne ceny, dobrze zapakowana paczka, sprawna dostawa, jedynie gratisu brak do zamówienia powyżej 400 zł, ale nie każdy sklep musi dawać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi