KamixPoland 0 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nazwa: PIROX Numer: PXO206 Importer: Piromax Ilość strzałów: 100 Efekty: Czerwone i zielone komety (kulki) Zdjęcie: Film: Jak na prostą wyrzutnię Rzymskich Ognii bez specjalnych efektów cracklingowych czy hukowych zdała się w miarę dobrze. Na pewno sprawdzi się podczas przedsylwestrowej zabawy oraz w towarzystwie, które specjalnie nie preferuje głośnych materiałów pirotechnicznych. Nie jest droga (7-10zł), co jest plusem, choć na mnie dużego wrażenia nie zrobiła. 6,5/10 Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja miałem ją na sylwka 2016/2017.Fajna bateria rzymskich ogni.Najbardziej zaskoczył mnie ostatni strzał.(biała kometa) Cytuj
EmiloShow 0 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mój filmik, efekt nawet nawet http://www.youtube.com/watch?v=FoAiW3gMtMU Cytuj
JumboPIRO 0 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Odpalałem ją 2015. Wtedy nie było na koniec tego białego efektu ;/ Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Kiepska wyrzutnia rzymskich ognii. Pociski nie leciały zbyt wysoko, efekt monotonny. Jedynie nadrabiała dynamika. Idealne na pokaz dla dzieci, które nie lubią huku :> 5/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi