damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Symbol-JW2030 Nazwa-Nosferatu Ilość strzałów-100 Kaliber-0,8 Film poniżej.Jakość nie najlepsza,ale zawsze coś https://youtu.be/RHfSEgwqgV0 Piękna dynamiczna i efektowna wyrzutnia.Nie spodziewałem się,że będzie aż tak ładna.Rozpiętość mimo,że kaliber tylko 0,8 jest naprawdę spora.Gorąco polecam Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Fajna kosteczka w sam raz do zabawy Na filmie w połączeniu z Amazing Willow <Euro-Pyro> https://youtu.be/TGcVDJZbIFk?t=3m44s Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Bardzo ciekawa wyrzutnia. Miałem ją w zeszłym roku i zastanawiam się czy nie zakupić jej ponownie ze względu na dobrą jakość efektu do ceny. Jeśli jesteś fanem cracklingu - na pewno ci się spodoba! 8/10 Cytuj
Grzmotek8 0 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Symbol-JW2030 Nazwa-Nosferatu Ilość strzałów-100 Kaliber-0,8 Witam dziś kupiłem w biedrze wyrzutnie. Nie wiem jakim cudem ale rurki byly wygięte i takie pytanie mam czy odpalą mi wszystkie fajerwerki nawet i z tych krzywych rurek? Czy wysadzi mi wyrzutnie? Co mam zrobić? Bo szkoda 100 zł Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Szkoda ?? Przecież już kupiłeś, zwrotu nie przyjmą nawet jeśli byś nie miał naderwanej osłony foliowej. Jeśli dygasz to przymocuj lont dłuższy i odpal z odległości. Cytuj
Grzmotek8 0 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dobra zrobie tak. Ale raczej nie powinno rozerwać jej? Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 28 Grudnia 2018 nikt ci nie da gwarancji że wyrzutni nie rozerwie być może ładunek wyleci normalnie ale nigdy nie wiadomo spróbuj trochę te rurki czymś naprostować morze Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Pogniecione i tyle ale nie zagięte, prześwit jest więc powinno wystrzelić Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 28 Grudnia 2018 wystrzał powinien wyprostować otwory bynajmniej na moment wylotu pocisku, ale można naprostować samemu dla pewności. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Lekko wyprostuj palcami o resztę się nie martw siła wylotu jest tak duża że spokojnie wyleci Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Również jestem zdania, ze nie masz się czego obawiać miałem już kilka baterii, gdzie kilka rurek było nawet mocniej spłaszczonych i poszło bez problemu, a defekt zauważyłem dopiero jak opadł dym po wystrzeleniu Cytuj
Grzmotek8 0 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Heh dzięki panowie za odpowiedz. Odpale ją i zobaczymy. Na innym forum jeden typek mi napisał że mam 99% szsnsy że wybuchnie mi wyrzutnia Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Spokojnie. Nie ma żadnych uszkodzeń , które by przeszkadzały żeby pocisk nie wyleciał w powietrze Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 No i już lepiej to wygląda.Powiem,że miałem podobnie ale odpaliło i wszystko było ok...Musiałoby być naprawdę mocno przygięte by ładunek napotkał po drodze na przeszkodę i nie wyleciał... Poza tym to nieodpowiedni temat w tym dziale Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi