Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 witojcie! temat poleci jak rozkminię Zestaw rakietowy bądź rakietowy+duperelemi chodzi po głowie Phyro-mix, dużo dobrych rakiet...coś innego polecacie? bo w tej cenie pełno ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fear 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 jak tylko rakiety to może Jumbo Jet z biedronki ? albo Jupiter efekty są bardzo przyzwoite, albo pomyśl nad rakietkami Cassiopeia czy VooDoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Phyro-Mix kosztuję 25zł.http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/171911 rakiet , 3 to voo doo , i 8 innych.Trochę dupereli.Zestaw wart zakupu , sam go kupuję w tym roku.Inny zestaw w cenie do 40zł , to ten .4 rakiety speed 4 o powalającym efekcie + 3 inne typu voo doo.Do tego trochę pierdół.W ostateczności goliat cena chyba do 35zł/6 rakiet , z czego 3 to voo doo , a pozostałe podobne do nich.Do tego petardy i pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Jumbosy mi się nie podobają... a voo doo właśnie są w Phyro a same rakiety? może być bez pierdoł...i się zapyta, czym się różnią Morfeusze od Meteor regn? Discovery kontra Euro star? bo Euro wydaje się być lepszy ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Meteory to rakiety "Profesjonalne" , a morfeusze "półprofesjonalne".Różnią sie tylko wysokościa lotu i wielkością efektu.Discovery jest droższy , bo ma ciut lepsze rakiety - speed 4 , i do tego wulkan.Za to euro ma cassiopeie i meteory.Osobiście brałbym...festivala :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saper 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Według mnie dobre by było JA010 Halloween + JA034 Shanghai.Jak chcesz to zamiast Shanghai możesz dac Phyro-mix tyle że wyjdzie troche drozej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a jak nie ma Festivala to Euro czy Discovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Meteory to rakiety "Profesjonalne" , a morfeusze "półprofesjonalne".Różnią sie tylko wysokościa lotu i wielkością efektu.Discovery jest droższy , bo ma ciut lepsze rakiety - speed 4 , i do tego wulkan.Za to euro ma cassiopeie i meteory.Osobiście brałbym...festivala :mrgreen: Zarówno Meteor Regn jak i Morfeusz są rakietami półprofesjonalnymi. Są takie same, różnią się tylko poligrafią i efektem Za 30-40 zł? Hmm, ciekawie prezentuje się Hallowen i Master of Fire :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A ja bym wziął Phyro-Mix Bo rakiet jest troche, a i pierdół też, wiec przynajmniej bedzie co porobić przez sylwkiem A tam są 3 rakiety Invasion, polecam, miałem je rok temu. Za cene do 30 zł myśle że ten zestaw by był ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A ja bym wziął Phyro-Mix Bo rakiet jest troche, a i pierdół też, wiec przynajmniej bedzie co porobić przez sylwkiem A tam są 3 rakiety Imagine, polecam, miałem je rok temu. Za cene do 30 zł myśle że ten zestaw by był ok. Chyba coś Ci się pomyliło, w Phyro-Mixie nie ma rakiet Imagine, rakiety Imagine to nowość w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Bierz zestaw ufo i rakiety cassiopea. W ufo jest sporo rakiet o fajnym efekcie, a w tym drugim jest mało rakiet, ale o dobrym efekcie. A jak wolisz duperele to kup jeszcze kung fu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A ja bym wziął Phyro-Mix Bo rakiet jest troche, a i pierdół też, wiec przynajmniej bedzie co porobić przez sylwkiem A tam są 3 rakiety Imagine, polecam, miałem je rok temu. Za cene do 30 zł myśle że ten zestaw by był ok. Chyba coś Ci się pomyliło, w Phyro-Mixie nie ma rakiet Imagine, rakiety Imagine to nowość w tym roku. AA masz racje, pomyliło mi sie z rakietami Invasion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Bierz zestaw ufo i rakiety cassiopea. W ufo jest sporo rakiet o fajnym efekcie, a w tym drugim jest mało rakiet, ale o dobrym efekcie. A jak wolisz duperele to kup jeszcze kung fu. i chyba tak zrobie! UFO jest świetny bo miałem...nakupuję rakiet w tym roku, Discovery, Exclussive Collection, Cassiopea, Ufo... wyrzutni wystarczą mi 2 jak kupię Sfinxa i coś z Lidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 i chyba tak zrobie! UFO jest świetny bo miałem... Potwierdzam Miałem go na sylwestra 2004/2005 i efekty były zaskakujące, jak na wielkość tych rakiet. Produkt w 100% godny zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ja bym wziął zestaw pyromix :arrow: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1719Najlepszy zestaw, sporo fajerwerków do zabawy. No i nie drogi. Ja bym wziął na twoim miejscu ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 no właśnie o nim pisałem na początku ale korci mnie właśnie też mix UFO + rakiety duże...a miał ktoś exclussive collection i cassiopee? może lepiej 2xJR25 niż 1xJE25 + casiopea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Zestaw Pyromix + Zestaw rakiet Thunder tanio dużo i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wydaje mi sie ze te wieksze UFO ma podobne efekty jak voo doo?albo pyromix + coś tam...albo ufo + JR25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wydaje mi sie ze te wieksze UFO ma podobne efekty jak voo doo?albo pyromix + coś tam...albo ufo + JR25 Moim zdaniem wybierz drugą opcje. W UFO jest sporo rakiet, które mają świetne efekty, natomiast JR25 są tylko 4 sztuki, ale mają przepiękne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Wiesz co ja bym nie kupował na twoim miejscu JR25 bo ja wole mieć więcej rakiet o słabszym efekcie te thunder mogę sobie puścić 4 na raz i będzie też piękny efekt A czemu masz tylko tyle kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 znaczy jak wezme ufo i jr25 to bede miał 2 paczki JR25 bo i tak biore (masło maślane xD)ogólnie rakiet i tak sporo będzie-9 z Discovery (4x Morfeusz, 3x Speed IV, 2x voo doo)-8 z JR25 (2 paczki)-9 z UFOwięc 27 :mrgreen: a jeszcze może jakiś kung fu czy co tam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Nostra ale ten zestaw będzie droższy niż 40 złnie rozumiem o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Discoevery i jednego JR25 nie licz...a drugie JR25+UFO = 24+10=34 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a ja bym wziął zamiast kolejnych JR25 pyromixa dla różnorodności. Tak żeby były różne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wiem!dołoze pare zł i wezmę pyromixa + JR25i tyle! xD bedzie wypas :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wiem!dołoze pare zł i wezmę pyromixa + JR25i tyle! xD bedzie wypas :mrgreen: I tak będzie najlepiej !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nostra 0
witojcie! temat poleci jak rozkminię
Zestaw rakietowy bądź rakietowy+duperele
mi chodzi po głowie Phyro-mix, dużo dobrych rakiet...
coś innego polecacie? bo w tej cenie pełno ich...
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi