Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 witojcie! temat poleci jak rozkminię Zestaw rakietowy bądź rakietowy+duperelemi chodzi po głowie Phyro-mix, dużo dobrych rakiet...coś innego polecacie? bo w tej cenie pełno ich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wiem!dołoze pare zł i wezmę pyromixa + JR25i tyle! xD bedzie wypas :mrgreen: No właśnie tak będzie najlepiej dobra decyzja A te rakiety Komety bierzesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 nie nie jestem bogaczem by testować coś za 1/3 stuffu wolę zaufane rakiety po których pokaże się banan na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Aha rozumiem a Co to znaczy banan na twarzy ?To w końcu Jaki co kupujesz ?JR25 i pyro mix ? i co jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mantis 417 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Tak, Phyro-Mix jak najbardziej, miałem go na Sylwka 2002/03. W tym zestawie szczególnie podobało mi się obracające słoneczko "Triple Wheel", rakiety też świetnie wzlatywały. Do tego weźmiesz Diabolo 6 (w hurtowni 12,30zł) i będzie git. a Co to znaczy banan na twarzy ? Zadowolenie, radość, usta w kształcie banana (czyli uśmiech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 JR25 i pyro mix ? i co jeszcze ? jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem...-Discovery-2x JR25-Pyro mix-UFO (od mamuśki wyciągne dychacza xD)Dokupię Sfinxa, moździerz, jakąś wyrzutnię z Lidla (bo też są dobre) i sylwek ekstra, ma ktoś zastrzeżenia?można przysianować, jak się zdecyduję(zamówię) temat osobiście wywale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Z lidla dobre i tanie jest 1571 Wrath of the Goods. Tylko pytanie czy w tym roku to będzie :razz: Ale będziesz miał jazdę z 2 x jr 25 :twisted: Ja bym zrezygnował z pyro mixa, wziął kung fu i jakąś małą wyrzutnie z jorga typu jw04. Taka moja rada :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 nie wnikaj w kung fu! zrobie oczy kotka ze Shreka i ktoś mi kupi xDracja, zapomniałem że biore też wyrzutnie Macrocosmos II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ja polecam goliat efekty nawet nawet i jest tani i ma duzo rzeczy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nostra 0
witojcie! temat poleci jak rozkminię
Zestaw rakietowy bądź rakietowy+duperele
mi chodzi po głowie Phyro-mix, dużo dobrych rakiet...
coś innego polecacie? bo w tej cenie pełno ich...
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi