PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 piroshop.pl -20% z kodem "BLACKPYRO" biegunfajerwerki.pl -25% z kodem "blackfriday" sklepfajerwerki.pl -20% z kodem "XCSF20" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Piro24, Arka Fajerwerki i Fajerwerki Market, czy ktoś jeszcze zaczął już wyprzedaż czy coś mi umknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 29 minut temu, ponczo12496 napisał(a): Piro24, Arka Fajerwerki i Fajerwerki Market, czy ktoś jeszcze zaczął już wyprzedaż czy coś mi umknęło? Sklepzpetardami.pl mieli jeszcze promocję, ale ją wczoraj wyłączyli i nie zdążyłem zamówić. Podobno odpalaj.pl ma coś mieć jak ogarną stany magazynowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 7 Udostępnij Opublikowano 23 Września Aktualne Kody rabatowe Sklep Kod Zniżka Uwagi Odpalaj.pl ABES15 -15% od 100 zł Pironet.pl PIRONEO -20% Pyroshell.pl PIRONATION20 -20% Piroart.pl PYROFENIX -15% od 50 zł Taniefajerwerki.pl TANIESTRZELANIE -10% Fajerwerki.shop.pl PYROGANG -15% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 23 Września Więcej kodzików PiroZone.pl - "Strefa20" -20% ArkaFajerwerki.pl - "arka10" -10% SklepzPetardami.pl - "PyroFenix" -20% PetardyShop.pl - "PyroFenix!" -10% Macie i czerpcie z tego wszyscy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 7 Udostępnij Opublikowano 23 Września @PiroMan25 sprawdziłem twoje kody, z petardyshop nie działa Sklep Kod Zniżka Uwagi Odpalaj.pl ABES15 -15% od 100 zł Pironet.pl PIRONEO -20% Pyroshell.pl PIRONATION20 -20% Piroart.pl PYROFENIX -15% od 50 zł Taniefajerwerki.pl TANIESTRZELANIE -10% Fajerwerki.shop.pl PYROGANG -15% Pirozone.pl STREFA20 -20% od 50 zł ArkaFajerwerki.pl ARKA10 -10% SklepzPetardami.pl PYROFENIX -20% od 100 zł PetardyShop.pl PYROFENIX -10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 24 Września 10 godzin temu, Fraptak napisał(a): sprawdziłem twoje kody, z petardyshop nie działa Mi działa. Trzeba wpisać dokładnie tak jak napisałem w cudzysłowie. Razem z tym wykrzyknikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraptak 7 Udostępnij Opublikowano 24 Września @Piroman25 działa Sklep Kod Zniżka Uwagi Odpalaj.pl ABES15 -15% od 100 zł Pironet.pl PIRONEO -20% Pyroshell.pl PIRONATION20 -20% Piroart.pl PYROFENIX -15% od 50 zł Taniefajerwerki.pl TANIESTRZELANIE -10% Fajerwerki.shop.pl PYROGANG -15% Pirozone.pl STREFA20 -20% od 50 zł ArkaFajerwerki.pl ARKA10 -10% SklepzPetardami.pl PYROFENIX -20% od 100 zł PetardyShop.pl PYROFENIX! -10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 3 Udostępnij Opublikowano 17 Października (edytowane) W PiroHicie grubo obchodzą urodziny. Za każde zamówienie powyżej 200 złotych (bez kosztów wysyłki). Zadzwonią do ciebie na live i zakręcą kołem. W najgorszym wypadku wygrasz nagrodę pocieszenia - diabełki, a z fartem nawet reaktora wartego 8 stówek, więc warto brać udział. Plus kupując jakiś produkt elity ( wyrzutnie Gold Crash lub T800 Piroguna) otrzymasz dodatkową niespodziankę. Edytowane 17 Października przez puzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiroMan25 71 Udostępnij Opublikowano 17 Października 1 godzinę temu, puzon napisał(a): W PiroHicie grubo obchodzą urodziny. Za każde zamówienie powyżej 200 złotych (bez kosztów wysyłki). Zadzwonią do ciebie na live i zakręcą kołem. W najgorszym wypadku wygrasz nagrodę pocieszenia - diabełki, a z fartem nawet reaktora wartego 8 stówek, więc warto brać udział. Plus kupując jakiś produkt elity ( wyrzutnie Gold Crash lub T800 Piroguna) otrzymasz dodatkową niespodziankę. Pewnie będzie taka sama kupa jak z livem u pyrokinga. Ceny podwyższone, a nagrody ujowe. Do tego jeszcze u pyrokinga nie obdzwonili wszystkich, i reszcie powrzucali według uznania xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 3 Udostępnij Opublikowano 17 Października 30 minut temu, PiroMan25 napisał(a): Pewnie będzie taka sama kupa jak z livem u pyrokinga. Ceny podwyższone, a nagrody ujowe. Do tego jeszcze u pyrokinga nie obdzwonili wszystkich, i reszcie powrzucali według uznania xD o kurczę serio tak zrobili? to słabo z ich strony, więcej u nich nie kupię. A co do pirohitu chyba wiedzą jakie jest duże zainteresowanie bo live ma być o 10 do późnych godzin wieczornych. Raczej się postarają bo dzisiaj Machony ostro poleciał na discordzie z pirozonem, więc będzie chciał pokazać klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 3 Udostępnij Opublikowano 19 Października Wrzucam informacje o konkursie w Pironecie Złóż zamówienie za min. 250zł (bez ceny dostawy) w dniach 19.10 - 3.11.2024 W uwagach napisz KONKURS + swój nick z discora Live z nagrodami odbędzie się 4 listopada o 18:00 na TikToku https://www.tiktok.com/@dimitriizstarym?_t=8qfkRlmy4XJ&_r=1 Na Live zadzwonimy do 30 osób. Nagrodę wybierasz podając liczbę. Pod planszą z liczbami kryją się wyjątkowe prezenty Wszystkie zamówienia wraz z nagrodami będą wysłane po 4 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon 3 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:58 Promocja w pirohicie " Happy Halloween 2024 w PiroHIT Z kodem „H15” wszystkie produkty - 15% taniej Oferta ważna do 01.11.2024 Darmowa dostawa od 400 zł CODE: H15" - Facebook Pirohit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi