Super Power1 8 Opublikowano 22 Lutego 2017 Szanowni Państwo, Zapraszamy do udziału w konkursie polegającym na stworzeniu nowego logo do naszego sklepu www.pirosklep.pl Konkurs trwa od dziś do 01.03.2017 g. 23.59 a nagrodą jest Bateria 49 strzałowa P3602(https://www.pirosklep.pl/baterie-fajerwerkow/181-bateria-fajerwerkow-fire-fox.html?search_query=p3602&results=1) . Szczegóły konkursu dostępne są w regulaminie znajdującym się pod adresem http://www.superpower.pl/Regulamin.php Zapraszamy do zabawy!
Crazy monster 100 2 Opublikowano 28 Lutego 2017 Biorę udział w tym konkursie.Mam pytanie do was:dotarło takie logo z żółtym napisem super power. Gratuluję wygranej osobie.
Super Power1 8 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 Biorę udział w tym konkursie.Mam pytanie do was:dotarło takie logo z żółtym napisem super power. Gratuluję wygranej osobie. Hej, Nie, żadne logo do nas nie dojechało a konkurs dotyczy pirosklep.pl a nie superpower.....
MrLanC 1 Opublikowano 1 Marca 2017 Czemu piszecie że konkurs jest już zakończony skoro miał trwać do 1.03 g 23.59?
Super Power1 8 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 Czemu piszecie że konkurs jest już zakończony skoro miał trwać do 1.03 g 23.59? Pomyłka, konkurs kończy się dziś o 23.59 Przepraszamy za małe zamieszanie
Super Power1 8 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 Szanowni Państwo, Z powodu przesłania tylko jednej pracy uznajemy konkurs za nieważny. Zapraszamy do udziału w naszych kolejnych konkursach A Pani Katarzynie dziękujemy za udział w konkursie. Przewidzieliśmy mała nagrodę pocieszenia
Crazy monster 100 2 Opublikowano 6 Marca 2017 Szanowni Państwo, Przewidzieliśmy mała nagrodę pocieszenia Już wysłaliście, bo jeszcze nie dotarło. Napiszcie czy są to petardy czy fajerwerki
Super Power1 8 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Szanowni Państwo, Przewidzieliśmy mała nagrodę pocieszenia Już wysłaliście, bo jeszcze nie dotarło. Napiszcie czy są to petardy czy fajerwerki Odpisaliśmy mailowo osobie która przesłała projekt logo.
Gość DreSzCzyK Opublikowano 7 Marca 2017 Super Power1 Mógłbym zorientować co to jest za praca? chociazby na pw? szkoda, że nie brałem udziału z braku czasu,coś fajnego mogłbym zmontować
Crazy monster 100 2 Opublikowano 8 Marca 2017 Super Power1 Mógłbym zorientować co to jest za praca? chociazby na pw? szkoda, że nie brałem udziału z braku czasu,coś fajnego mogłbym zmontować To nie była praca.Tu trzeba było zrobić nowe logo dla Piro sklep.pl.
Crazy monster 100 2 Opublikowano 11 Marca 2017 Myślałam ,że będzie to paczka petard.A tu takie rozczarowanie.
Rekomendowane odpowiedzi