PaulWinter 2 Opublikowano 21 Października 2010 Cóż tu dużo pisać. Jednego dnia złożyłem zamówienia w czterech sklepach. Wszystkie zamówienia od razu opłaciłem. Jako pierwsza przyszła przesyłka właśnie od PyroGarage. Ponad to bardzo dobry i szybki kontakt. Dorzućmy jeszcze niskie ceny i wychodzi przepis na idealny sklep Polecam zakupy tam! Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Świetny sklep!!!Bardzo miła obsługa,niskie ceny i ciekawy wybór.Przesyłka została wysłana 3h po tym jak wpłaciłem przelew.P O L E C A M !!! Cytuj
Gość 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Polecam tego sprzedawce, naprawdę dobry i miły kontakt, i oczywiście przystępne ceny, na pewno coś jeszcze kupie w tym sklepie. Cytuj
przemus_lw 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ja również dołączam do grona zadowolonych klientów! Bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka-2dni w okresie przed świątecznym:)Mam nadzieję że za rok nic nie zmieni się na gorsze. Cytuj
bx2 6 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Również polecam ten sklep. Dobry kontakt i szybka wysyłka. Kupiłem ten najtańszy lont 2mm 1cm/s bo inne były niedostępne, mimo, że na stronie dostępne były również inne lonty i za to mały minus. Lont mimo, że najtańszy i najniższej jakości mnie nie zawiódł. Robiłem testy, kilka odcinków łamałem, wyginałem po kilkanaście razy w jednym miejscu i zawsze palił się idealnie.Mimo małego minusika zakupy zdecydowanie polecam. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Po raz drugi tutaj kupowałem i jestem kolejny raz bardzo zadowolony. Towar doszedł błyskawicznie, a sam lont jest doskonałej jakości. Oby tak dalej! Cytuj
vandal1519 0 Opublikowano 24 Października 2014 Jak najbardziej polecam, dobry kontakt, szybka dostawa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi