Dominik 0 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Co sądzicie o tych petardach? Głośne są? Napiszcie też po ile mniej więcej chodzą.
Picia 0 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zaje*****, według mnie najlepsze petardy, huk w porządku i sztywny lont, z którego wydobywają się iskry na kilka centymetrów. Na hanev.pl 20szt. ok. 6zł
sainus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Tylko na hanev.pl ciągle nic niema !!! Pozatym droga przesyłka. Mi też shark sie podoba
sainus 0 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Czy mógłbym porównać sharka do racy pistoletowej czerwonej tylko pod względem wybuchu? Sam odpalam pistoletówki czerwone a huk jest dość potężny - włączają się alarmy.
Picia 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Eee, raczej nie, a co do cen to wczoraj dorwałem sharki po 1zł za sztuke!!!!!!!
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja kupuje po 30 groszy za sztuke...Serio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
witus 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja kupuje po 30 groszy za sztuke...Serio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uważaj że uwierzymy 8)
Jorge Team 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja kupiłem 20szt. za 7,20zł. Dość tanio :mrgreen: :twisted:
Picia 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Wy macie faAajnie, a u mnie zdzierają shark za 1zł to przesada. Byłem dzisiaj na zakupach ale takie ceny, że nic nie kupiłem, mozdziez, który w hurtowni stoi 15 u nas 30zł, normalnie zdierstwo.
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ździerstwo jest wszędzie , albo się dogadasz i kupisz taniej , zlbo zsuwaj do hurtowni.Sprzedawcą chodzi o to , żeby zarobić jak najwięcej na klientach.I podwyższają ceny aby zarobić na cały rok.Najlepiej kupuj na początku stycznia.Wtedy oni muszą się pozbyć towaru.A wiedzą zę nikt im tego już nie kupi.Więc kupuj jak masz taką możliwość...
Picia 0 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Byłem w hurtowni i Sharki schodza po 0,50zł, a możdziezy wykupili więc kupiłem wyrzutnie HI-TEC
Gość dexterek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Lepiej uważajcie na te sharki! W sylwestra sie poparzyłem tymi iskrami jak z chaty przez okno rzucałem :mrgreen: :mrgreen: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
FireMan 0 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Wystarczy potrzeć o draske i odzrzucić w kierunku wolnym od ludzi.Nikomu nic się nie stanie.A jaka satysfakcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
?uk 2 0 Opublikowano 19 Października 2006 moim zdaniem sharki to brudasy po wybuchu tej petardy pełno papierów dołanczam zdjęcie http://www.jorge.pl/showprod.php?cat=2&...t=1&prod=20
mantis 433 Opublikowano 19 Października 2006 Huk dość dobry, ale od samego huku wolę bardziej lont palący się jak fontanna. Stąd też dużo osób może się oparzyć jeśli nie zna jego właściwości. sharki to brudasy po wybuchu tej petardy pełno papierów Jak o taki rzeczy można mieć pretensje?
?uk 2 0 Opublikowano 19 Października 2006 bo brudasy czym sie ruznia sharki czerwene od sharków fioletowych bo ja miałem tylko czerwone a kumple gadaja że fioletowe są mocniejsze
mantis 433 Opublikowano 3 Listopada 2006 Jak do tej pory nie miałem żadnego niewypału przy Sharkach. Jedyne niewypały zdarzyły mi się w Piccolakach.Może gość źle konserwował petardy, albo jakaś inna cudowna bajka.
MACIOMON 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 do jakiej petardy porownalibyscie te sharki pod wzgledem huku ? k0204 czy wyzej ?
jano 0 Opublikowano 19 Grudnia 2006 jak postrzelałem widow-makeramui i sharkami to sie okazalo ze huk w sharkach jest taki sam ja w widow-makerach..
Pyro man 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Moim zdaniem K0204 są lepsze niż sharki. Są tańsze wybuchają tak samo i mają czerwoną fontanienkę. : : : : : : :lol::lol:
kendzior12 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Elo mam pytanie czy ma ktoś filmiki petardy Shark jeśli tak to proszę o zamieszczenie go na forum z góry dzięki.mój numer gadu-gadu:2156079 :lol::lol:[ Dodano: 2006-12-28, 17:04 ]elo elo elo
Rekomendowane odpowiedzi