Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem te petardy sa super.
W zeszłym roku razem z kolegą wyszlismy na dwór i zobaczyliśmy taką dużą i głębokom kałuże odpaliliśmy i wrzuciliśmy shark'a do tej kałuży naszym zdziwieniu zaczoł pływać a potem wybuchł. :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :!:

Opublikowano
Moim zdaniem te petardy sa super.
W zeszłym roku razem z kolegą wyszlismy na dwór i zobaczyliśmy taką dużą i głębokom kałuże odpaliliśmy i wrzuciliśmy shark'a do tej kałuży naszym zdziwieniu zaczoł pływać a potem wybuchł. :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :!:

Tak ma każda petarda draskowa i lintowa, wystarczy poczekać trochę dłużej, zeby załapała ogień i, żeby się nie zgasiła i pływa, żadna filozofia. tak nie ma tylko shark, ale co prawda to prawda bardzo dobra ta petarda ;)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Wystarczy potrzeć o draske i odzrzucić w kierunku wolnym od ludzi.Nikomu nic się nie stanie.A jaka satysfakcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ich to sie raczej nie pociera o draske nieczytasz dokładnie wyzej bylo napisane ze bardzo mocno lont sie iskrzy co za ludzie :roll: :roll: :roll:
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie chcę was martwić, ale teraz Sharków nie ma ani na stronie Jorge, ani w cenniku 2007/2008. Możliwe, że przeszły do historii...

Opublikowano

ja kupilem 5 szt. po 80 gr ale 2 nie wypaliły :cry: ale pozostale byly glosne :smile:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ludzie? Sharków wcale nie ma ani na stronach internetowych, ani na bazarkach :(

Nie chcę was martwić, ale teraz Sharków nie ma ani na stronie Jorge, ani w cenniku 2007/2008. Możliwe, że przeszły do historii...
kolego obyś nie miał racji..:D
Opublikowano

A u mnie co roku na odpuście są i troche drożej kosztuje jedna :roll:

Opublikowano

u mnie w sklepach są jedna po 1.50 zł (teraz napewno taniej ale idzie ją dostać przez cały rok ja sie zaopatrzyłem w 2 Sharki. :razz:

Opublikowano

kupiłem sobie kilka sharkow i jumbo z komety i takie same efekty :neutral:

Opublikowano

Kiedyś miałem czerwoną tym razem mam fioletową. Czerwona była na prawdę głośna. Ciekawe czy fioletowa będzie głośniejsza czy taka sama.

• 2 lata później...
Opublikowano

też miałem dwa lata temu te petardy:D ogólnie dobre tylko ląd mnie poparzył trochę przy odpalaniu.

Opublikowano

też miałem dwa lata temu te petardy:D ogólnie dobre tylko ląd mnie poparzył trochę przy odpalaniu.

Lont się pisze!
Opublikowano

Czerwony jak i fioletowy shark ma ten sam efekt .

Gość karmel5061
Opublikowano

Czerwony jak i fioletowy shark ma ten sam efekt .

Ale i tak już nigdzie ich nie kupisz... ;)
Opublikowano

Ale i tak już nigdzie ich nie kupisz... ;)

U mnie w Kielcach przy bazarach są więc kupie sobie opakowanie i dla wiarygodności wrzucę foto :)
Post będzie edytowany.
Opublikowano

to czekamy na foto mi sie zdaje że czerwone są mocniejsze i to sporo mocniejsze miałem je ze 3 lata temu,a może 4 i tylko szedłem odpalałem od draski o bok rzucałem na ziemie i łup huk bardzo mocny!!

Gość karmel5061
Opublikowano

Nie produkują już ich!! nie rozumiecie po polsku ?? :angry:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak wygladaja te petardy?

Opublikowano

Jak wygladaja te petardy?

Przeczytaj post wyżej.
Opublikowano

W związku z wycofaniem produktu z obrotu, temat zamykam. Zainteresowanych odsyłam do tematu o petardach FP3small / JC05

fps

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...