Korsarz96 17 Opublikowano 18 Listopada 2013 SUPER BANGS Symbol: TXP067 Importer: Triplex Ilość petard w opakowaniu: 8 sztuk Jednostka sprzedaży: opakowanie 8 sztuk zdj. http://www.sklepbigfun.pl/product/view/1835/petardy/super-bangs Wchodze se na BigFun i nagle widzę to ! Czo to jest ? Nigdy wczesniej nie słyszałem o.O Ktoś może coś powiedzieć na ich temat ? Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 18 Listopada 2013 jakaś nowość Triplex raczej nie wypuszcza słabych petard,także możemy się spodziewać czegoś niezłego Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 18 Listopada 2013 Fajne bo duże a że to nowość to przez ten rok mogą być mocne a potem zmienią pewnie przepisy i pikolaki będą Cytuj
Korsarz96 17 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Właśnie trzymam tą petarde w ręku. Pierwsze wrazenie ? Soldina dość spora petarda (wielkością dorównuje ACHTUNGOWI P1208A) naprawde ciężka mosiężna petarda z grubym i mocno utwierdzonym lontem, jednym słowem BOMBA, jesli chodzi o huk to nie wiem czy dam rade przetestwoać może w przyszłym tygodniu. Cytuj
Firestorm 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Tylko prz odpalaniu do jakiegoś okopu wejdź zebyś nie dostał odłamkiem mosiądzu :xmas_laugh: Cytuj
Korsarz96 17 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 xD "mosiężna" w sensie ciężka, sora chodze do szkoły mechanicznej i tam ciągle gadajo o metalach xD Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 29 Listopada 2013 Czyli będzie większe ciśnienie przy eksplozji, a to źle wróży... uszom Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ktoś testował bo zastanawiam się nad zakupem tych petard. Cytuj
Korsarz96 17 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Właśnie, po testach. Tak jak mój przedmówca, mimo gabarytów petarda słaba, jednakże nie moge się zgodzić jeśli chodzi o huk, w moim przypadku była to moć FP3/Big i do tego naprawde fajny,duży i dość długi wulkanik (flara). Cena-Moc lepiej się opłaca FP3/Big Cytuj
Korsarz96 17 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Filmik, tutaj mocowo bliżej fp3big jednak. Także zależy gdzie odpalisz ja odpalełem na wolnym placu bez bloków i huk był jaki był Osobiście nie żałuje że kupiłem to cudeńko :xmas_w00t: Cytuj
Illiados 0 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Także zależy gdzie odpalisz ja odpalełem na wolnym placu bez bloków i huk był jaki był :]/>/>/> Osobiście nie żałuje że kupiłem to cudeńko :xmas_w00t:/>/>/> Fakt ja odpaliłem między blokami to echo poszło takie że masakra :D/>/> Opłaca się kupić, również nie żałuję. Na wolnym powietrzu między drzewami szczególnie słabo słychać. Triplex ma dobre fajerwerki. Firma Hanev - fajerwerki triplex Polecam w szczególności Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 13 Grudnia 2015 testowałem nie dawno, są dość mocne coś między Dum Bum, a Crazy Robots Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 24 Września 2017 Nazwa petardy: Super Bangs CE Producent: Triplex Klasa:3 Kształt: Gruba petarda Kod: TXP067 Cena: Za paczkę 8 sztuk 8,75zł Moja opinia: Bardzo fajne petardy.Są głośne i mają długi zielony flash.Moja ocena to:6-/10. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi