luk2583 11 Opublikowano 21 Listopada 2007 wszyscy na skype i grupowa rozmowa, Popieram Kamila dobry pomysl bo i tak pewnie z spotkania beda nici Cytuj
gojat 0 Opublikowano 22 Listopada 2007 jak każdy tak do tego podchodzi to na pewno spotkania nie bedzie (mnie by rodzice nie puścili ) ale jeśli bym był organizatorem to zrobiłbym to w formie wycieczki 5-dniowej (koszt np, 300 zł w to w chodzi nocleg (jak by było w lecie to nawet po namiotami gdzież na uboczach warszawy a jeśli miało by sie jechać do miasta no to kupujecie bilet autobusowy i jedziecie) jeszcze wyżywienie pieniądze rodzice mogli by wpłacać na konto kogoś pełnoletniego) musiałoby być kilku opiekunów (taki opiekun o ile mi wiadomo musi mieć jakiś kurs) jeszcze sprawa ubezpieczenia (może coś pominąłem, nie wiem) wiem że to by było ogromne przedsięwzięcie(dobrze napisałem??) Cytuj
Gość Felix Opublikowano 22 Listopada 2007 Wycieczka po warszawie ? Fuj mama ci nie pozwoli a ile masz lat ?Wycieczka pod namiotem to jest to coś pięknegozjazd sobie zrobić w innym mieście gdzieś na łonie natury i wtedy sie można poznać dobrze , polubić (znienawidzić )koszty nie wielkie ale muszą rodzice puścić może by mnie puścili Cytuj
gojat 0 Opublikowano 25 Listopada 2007 nie wycieczka po warszawie tylko mówiłem że jak by ktoś chciał jechać do warszawy np. na zakupy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi