Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wszyscy na skype i grupowa rozmowa,

Popieram Kamila dobry pomysl bo i tak pewnie z spotkania beda nici ;)
Opublikowano

jak każdy tak do tego podchodzi to na pewno spotkania nie bedzie (mnie by rodzice nie puścili ) ale jeśli bym był organizatorem to zrobiłbym to w formie wycieczki 5-dniowej (koszt np, 300 zł w to w chodzi nocleg (jak by było w lecie to nawet po namiotami gdzież na uboczach warszawy a jeśli miało by sie jechać do miasta no to kupujecie bilet autobusowy i jedziecie) jeszcze wyżywienie pieniądze rodzice mogli by wpłacać na konto kogoś pełnoletniego) musiałoby być kilku opiekunów (taki opiekun o ile mi wiadomo musi mieć jakiś kurs) jeszcze sprawa ubezpieczenia (może coś pominąłem, nie wiem) wiem że to by było ogromne przedsięwzięcie(dobrze napisałem??)

Gość Felix
Opublikowano

Wycieczka po warszawie ? Fuj
mama ci nie pozwoli a ile masz lat ?
Wycieczka pod namiotem to jest to :D coś pięknego
zjazd sobie zrobić w innym mieście gdzieś na łonie natury :)
i wtedy sie można poznać dobrze , polubić (znienawidzić :D )
koszty nie wielkie :) ale muszą rodzice puścić może by mnie
puścili :wink:

Opublikowano

nie wycieczka po warszawie tylko mówiłem że jak by ktoś chciał jechać do warszawy np. na zakupy