Skocz do zawartości

[endriu123457] Stuff 2017/2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo mówić... Jest dobrze i czekamy na więcej haha :D

Teraz mniejsze kostki tylko będą z setkami już koniec

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdjęcie całości na dzień 15.10.2017 :67675::f_a: Ta szara wyrzutnia kątowa to XB4007

54b3027289760.jpg

Opublikowano

Piękna kostka Andrzeju dobrze zrobiłeś stawiając wybór na Kinga. :)

Opublikowano

O stary :D

Jak wy sie wspólnie załadujecie do tego Twojego pyromobile to bedziecie jechać na brzuchu do Bydgoszczy :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już na początku listopada pojawi się kolejna paczuszka...

Opublikowano

Zadziwiasz mnie w tym roku.Całością rozwalisz system :)

Opublikowano

To ten stuff za tego golfa co go sprzedałeś czy odszkodowanie z BMW? hahaha :D

Opublikowano

Stuff marzenie każdego piromaniaka :w00t:. W listopadzie również stanę się posiadaczem tej steczki na samym dole :67675:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj poszło zamówienie na sklep Taniefajerwerki... nie będą to kostki a raczej coś do postrzelania i zabawy... nie będę już kupował kostek dużych jak już to parę mniejszych i kilka paczek petard i rakiet i to będzie na tyle w tym roku

Opublikowano

No stuffik robi wrazenie nudy nie bd ale mam pytanie kiedy jakies konkrety? :P:)

Opublikowano

No to nieźle. Same porządne kostki. Zestaw robi ogromne wrażenie.

Opublikowano

No stuffik robi wrazenie nudy nie bd ale mam pytanie kiedy jakies konkrety? :P:)

Konkrety bedą z hestii na finał odpalam zestaw za 20zł z Auchana :67675:

Opublikowano

No to chcę to zobaczyć :P mam tylko nadzieję że to nagrasz i nam pokażesz :) ciekaw jestem Andrzeju co tam za kostki jeszcze kupisz z małych. ;)

Opublikowano

e7e6200930719.jpg5193d7ae4de9e.jpg

Dzisiejsza paczka z szelkami 1.75 i 2" w sumie 20x 1.75x i 10x 2"... Wszystkie kulki są NWP !

Opublikowano

Oj Andrzeju będzie mieć mega strzelanie z takim arsenałem :D!

Opublikowano

Co tu wiele pisać... Masz cudowną kostkę achilles, efektownego YHW100, Kinga 1 i moją ulubioną 49 Tajfun + 2 zacne kątówki. Nie zabrakło petar i mniejszych pierdół do popykania w tym szeleczek i cylindrów :P. Stuff prze mega, ta ilość a zarazem ogromna jakość tego zestawu na sylwka normalnie powala z nóg. Gratuluje tak super skomponowanego stuffu, widać tu że masz wielkie pojecie co jest dobre i co trzeba brać :) Pozdrawiam i czekam na aktualizacje.

Opublikowano

Kostki świetne :) Miałem okazję strzelać YHW100 cudo, co do reszty kostek to miazga a zabawy dopełniają super szeleczki :) Cylindry z SP lecą niżej ale mają też lepsze efekty niż 2" sp. Zestaw 10/10

Opublikowano

Można te cylindry jeszcze na SP kupić ?

Opublikowano

No i taki konkretny zestaw to ja rozumiem.To odpal tam jednego konkreta z tego zestawu dla mnie :P:)

Opublikowano

Przykład stuffu na który nie mógł bym sobie nigdy pozwolić ,ale cieszy oko ! :D Będzie kozak!

Opublikowano

Przykład stuffu na który nie mógł bym sobie nigdy pozwolić ,ale cieszy oko ! :D Będzie kozak!

Nigdy nie mów nigdy :P

Opublikowano

Też tak mówiłem że nigdy więcej jak tysiąc złoty... i masz efekt hehe

Opublikowano

Andrzeju , te szelki to z zapasów czy zamówione teraz od SP ?

Opublikowano

Andrzeju , te szelki to z zapasów czy zamówione teraz od SP ?

Zapasy kupiłem rok temu 30szt w gromie