Tuba 0 Opublikowano 18 Listopada 2017 Cyba ja będę robił zapasy jeszcze tego co nam nie zabrali . Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 19 Listopada 2017 No panie Andrzeju są i szelki będzie grubo mam nadzieje tylko że więcej efektów masz jednak z Flower Wave i Red Wave a tak to kozak pozamiatasz konkurencje z otoczenia. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 Pierdołki z tamtego roku odnalezione w zakątkach pajęczyn i pająków.... Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Są tam petardy RC5, tiger boom, txp859, te czerwone są z zestawu fire dragon z hestii a achtung z komety zostaje na pamiątkę (*). To szare koło fontann to pocisk z wyrzutni mojej ktory leżał obok zużytych kostek dorobie lont i sie okaze z jakiej to kostki było wydaje mi się że z samuma Cytuj
JumboPIRO 0 Opublikowano 25 Listopada 2017 Wow! Super się stuffik zapowiada! Powodzenia we strzelaniu... Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 25 Listopada 2017 Sporo zostało ci tych pierdółek ! z poprzedniego roku rakiety z Hestii i te wulkany Fujii normalnie nostalgia i retro wspomnienia sam gdzieś mam jakieś resztki petard w szafie. Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Koski najlepsze z najlepszych, zazdroszcze achillesa i yhw100 udało Ci się. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Żeby nie było smutno i żeby wasze głowy nie myślały że to koniec mam dla was niespodziankę albo i nie :xmas_tongue: W dniu dzisiejszym zamówiłem paczuszkę w sklepie fireworld.pl który zresztą polecam każdemu... Jak i zrobiłem przelew na zamówienie ze sklepu Bigfun... zakupy dokonałem tydzień temu w tą promocje blach friday czy jakoś tak Czekajcie na fotki a będzie chyba warto Pozdrawiam wasz misiek :christmascool: Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Żeby nie było smutno i żeby wasze głowy nie myślały że to koniec mam dla was niespodziankę albo i nie :xmas_tongue: W dniu dzisiejszym zamówiłem paczuszkę w sklepie fireworld.pl który zresztą polecam każdemu... Jak i zrobiłem przelew na zamówienie ze sklepu Bigfun... zakupy dokonałem tydzień temu w tą promocje blach friday czy jakoś tak Czekajcie na fotki a będzie chyba warto Pozdrawiam wasz misiek :christmascool: Obstawiam jakieś 150sh albo 100sh z bigfuna :> maybe jakieś klasyki z tripla ? Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Obstawiam jakieś 150sh albo 100sh z bigfuna :> maybe jakieś klasyki z tripla ? Nieee za dużo by tego było już ;D Jeszcze odwiedzę po 15nastym Grudnia sklep Surex bo wpadła mi w gusta me cudowne jedna rzecz Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 I w dniu dzisiejszym to już druga paczuszka u mnie tym razem ze sklepu Fireworld. Dziękuje szefowi- Velowi za gratis w postaci cyrko i tobie PuMeX'ie za autografik oraz miły dodatek do zabawy z kobietami dzięki czemu sylwester będzie bezpieczny Cytuj
abuk 30 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kuźwa Andrzej tyś chyba z choinki się urwał, taki stuff i jeszcze kolejne paczki?! Jak dla mnie bomba Super zestaw masz w tym roku, zazdroszczę Czekam czym jeszcze nas zaskoczysz, bo czuję że jakaś paczka jeszcze zawita i o markety na pewno zahaczysz :christmascool: Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kuźwa Andrzej tyś chyba z choinki się urwał, taki stuff i jeszcze kolejne paczki?! Jak dla mnie bomba Super zestaw masz w tym roku, zazdroszczę Czekam czym jeszcze nas zaskoczysz, bo czuję że jakaś paczka jeszcze zawita i o markety na pewno zahaczysz :christmascool: Dojdzie jeszcze troszkę dojdzie a co zobaczycie sami nie zdradzam nic w tym roku hyhy Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Wszystko piękne, porządne wyrzutnie. Dużo pieniędzy do spalenia ale to już wybór każdego z nas ile chce na to przeznaczyć. Oby wraz z tym arsenałem i pogoda i humor dopisał bo z autopsji wiem, że sylwek choćby z wielką ilością piro nie zawsze się uda. Pozdrawiam Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Chyba wszystko z podkategorii art.różnych zakupiłeś .O co chodzi z tym dodatkiem do zabawy z kobietami,bo nie kumam ? Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Noo,konkretnie jak co roku zresztą dużo albo efektownie W tym roku widzę stawiasz na efekt,kiedy to ja w końcu dorobię się tego "Achillesa" ? Super Stuff !!! Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mówiłem ci kup te efptrujki..... jak dla mnie bardzo słabo,bo nie ma efpetrujek 2/10. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 Kuzynowi zamawiałem paczuszkę więc sobie domówiłem pewne artykuły Rakiety Jr101 Thunder Rockets Tr25 jakieś dziadostwo do zabawy przed sylwestrem Kostkę od Tropica dostałem w gratisie To już całość ze sklepów online... Następne zakupy w Bydgoszczy w marketach już z ekipką... Chciałem każdemu podziękować za to że śledził mój temat od samego poczatku i będzie spoglądał do końca... Dziękuje za wszystkie komentarza które dodały wiary że w tym roku się uda wkońcu zakupić stuff marzeń.. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 Ta biała rura to jest na 3" ? 2" dostałem wraz z szelkami z tripla Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Widać że stuff marzeń bo nie brakuje ani konkretów ani zabawy. Jak miałbym oceniać to dałbym mocne 10/10. Cytuj
sokol 6 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Skomentuje Ciebie Andrzej, bo tylko Ciebie pamiętam ze starej ekipy Widzę, że nadal dobrze obstawiasz i oby tak dalej. Ja czekam na paczuszkę z TF i wkrótce pojawi się tu mój temacik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi