Hajtowy. 1 Opublikowano 1 Października 2017 Witam, Przedstawiam mój Stuff na tego sylwestra Oceniajcie i piszcie co dokupić ^^ Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Października 2017 Bardzo ładny stuff jest kątówka na finał z bardzo dobrym efektem :christmascool: Cytuj
Hajtowy. 1 Autor Opublikowano 3 Października 2017 Planuję dokupić 2 wyrzutnie : - revolt - fireball Jeżeli chodzi o petardy to może dokupię crazy robots oraz colour salut Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Października 2017 Efektowne zakupy.Samuma i p-42 miałem i mogę o nic mówić w samych superlatywach.P-42 ma długo utrzymujące się efekty na niebie a to zawsze robi wrażenie. Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 4 Października 2017 świetne zakupy,super stuff.jest wyrzutnia kątowa na finał.wulkan na rozświetlenie nocy i dum bumy na jeszcze bardziej podkrecenie sylwestrowej nocy czekam na aktualizacje tematu pozdrawiam. Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 4 Października 2017 Piękny stuff, będzie czym postrzelać oraz zobaczysz ładne widowisko Pozdrawiam Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 18 Października 2017 Elegancko widze nie zastapione cyrkownice od jorge dobry wybor petard.bedziesz testowal signalos ? Cytuj
Hajtowy. 1 Autor Opublikowano 18 Października 2017 @FireGorek1 Oczywiście, że będę testował Nawet już testowałem, powiem szczerze ze rewelacyjne jak w tej cenie. Cytuj
Hajtowy. 1 Autor Opublikowano 18 Października 2017 Według mnie mocniejsze od dobrej FP3. Ale coś nie chce mi sie uwierzyć, że jedna petarda ma tylko 2gramy. Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 19 Października 2017 Ładnie to wygląda Świetne kostki, mocne petardy oraz cyrkoblitze od Jorge, które uwielbiam. Czekam na więcej PS. Też na dniach wrzucę swój stuff Cytuj
Hajtowy. 1 Autor Opublikowano 20 Października 2017 Niestety, to już wszystko Więcej już nic napewno nie będzie. Dzięki za dobre słowa oceniające stuff. Pozdrawiam ^^ Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Listopada 2017 Widzę kolejne konkretne kostki.Zapowiada się huczne przywitanie Nowego Roku z twojej strony Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 15 Listopada 2017 Stuff pierwsza klasa jak dla mnie, bardzo dobre kostki i mocne petardy. Nic dodać nic ująć. Widać że postawiłeś na efekt ale nie zabrakło dobrej zabawy oraz porządnego buuum . Jedynie te smoki mnie niepokoją, ale miejmy nadzieje że będą mega i oczywiście je obowiązkowo nagraj jak i resztę kostek. Cytuj
Hajtowy. 1 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dokupiłem jeszcze : - Gorilla Bomb NWP oraz emiter, - Matabrujas, Zdjęcia nie dodaję, bo nie chce mi się robić na kilka paczek Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi