Piotr1 0 Opublikowano 6 Października 2017 Witam uważam sezon za otwarty. W tym roku nastawiam się na pokaz Koszt 127,88zł + 12zł za 30 zapalników. Na pewno jeszcze dojdą grube ryby dziękuje zespołowi top10 za gratisy. Pozdrawiam Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 6 Października 2017 Jaki system (ilu kanałowy) planujesz użyć w pokazie ? Cytuj
Piotr1 0 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Na pewno 32 kanały a może 64 jak skończę go budować, synchronizacja z muzyką na SS Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 7 Października 2017 Jak narazie skromnie w sumie za ile $$ pokaz ? Cytuj
Piotr1 0 Autor Opublikowano 8 Października 2017 Jak narazie skromnie w sumie za ile $$ pokaz ? Te rzeczy są mi nieznane wszystko zobaczymy Cytuj
Piotr1 0 Autor Opublikowano 11 Października 2017 Andrzej mówiłeś że skromniutko, to poszukałem po szafie a jest duża i zobacz co znalazłem. Przyznacie że mój system skromniutko wygląda przy 11 x 2'' Pozdrawiam Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 11 Października 2017 Bardzo ładnie i gratuluję wytrwałości w budowie systemu fajnie wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi