Skocz do zawartości

[KaMMiL] Stuff 17/18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie chciałbym pokazać wam moje dotychczasowe zakupy na najbliższe święto piromaniaków, czyli sylwestra :D Na razie jestem po jednym zamówieniu na PiroPolska. Nie jestem sprecyzowany co jeszcze dojdzie, ani kiedy. Na pewno chcę odwiedzić hurtownie śmieszka oraz zakupić w okolicznej hurtowni sporo artykułów od Maxsema:) Produkty które posiadam z dniem 7.10.2017:

Wyrzutnie:
- BS020 Upper King Brocade [PyroMoravia]
- NS116050 Pumpkins [PyroMoravia]
x2
- NS116020 Fireworks [PyroMoravia] x2
-
TXB084 Equalizer [Triplex]
- PXB2123 Alfa [Piromax]
- TXB466 Fire Story [Triplex]

Zdjęcie:
9613890_65c178c36d835.jpg

Mam jeszcze sporo pozostałości z tamtego roku, ale nie wiem co dokładnie tam jest i w jakiej ilości, dlatego na razie wstrzymałem się z ich spisem oraz zdjęciem.

Do następnej aktualizacji! :)

Opublikowano

No proszę kolejny temat ze stuffem na którym są efektowne kostki ! :) czekam na dalsze aktualizację myślę że będzie co oglądać :67675: :christmascool:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja! Doszło trochę kostek, one row:) ;

9737963_DSC_0816.JPG

Całość na dzień dzisiejszy wygląda tak:

9737964_DSC_0822.JPG

W pierwszym poście zaktualizowałem co posiadam na dzień dzisiejszy, do przyszłego! :D

Opublikowano

Ładny stuff przeważają same kostki mądrze dobrane, już lubię ten stuff ;)

Opublikowano

Co to za one row ? ;)

Triplexowy txc037 :)

Opublikowano

Aktualizacja! Trzeba lecieć dalej za ciosem :xmas_laugh:

9788446_DSC_0824.JPG

Do następnego!:D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja:)

10028415_DSC_0827.JPG

Doszły dwa konkrety. Mam nadzieję, że na Crumpie się nie zawiodę :D

Całość na dzień dzisiejszy wygląda tak:

10028471_DSC_0828.JPG

Opublikowano

No jednym słowem cudowny stuff.Wymarzone kostki.Bardzo przemyślane zakupy.Nowe pozycje połączone ze starymi wyjadaczami...Da się zauważyć,że odrzuciłeś w tym roku jorga.Zestaw robi wrażenie.Pięknie na zdjęciu wygląda CRUMP,ciekawe jak spisze się na żywo :) .Txb 593 miałem i powiem tak:kostka o bardzo ładnym efekcie z nie spotykanym w żadnej innej wyrzutni charakterystycznym hukiem i prędkością przy wzlocie.Brocade crown też bardzo dobra pozycja.Już sam efekt wznoszących się wirów na początku jest piękny a korony długo utrzymujące się i duże.Widzę też szelki,które już niebawem będą tylko wspomnieniem.Brawo za zakupy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stuff bardzo fajny, widzę tu porządne wyrzutnie od małych po kątowe w tym parę perełek chociażby w postaci TXB593. Do tego one row, szeleczki, mocne petardy i jakieś pierdołki do zabawy. Fajnie to wszystko się komponuje :) Jakie masz efekty 2" ?

Opublikowano

Szelki sa flower wave. Mały up :)

10152384_DSC_0829.JPG

Opublikowano

Final Cake 6 też zamówiłem z BF.Pumpkins i Fireworks z Piromoravia bardzo fajne kostki mialem ich juz chyba po 6 szt i zawsze fajny efekt ale uważaj na nie bo lubią się przewracać.Wszystko elegancko puentuje Crump oraz one row na które jeszcze się nie zdecydowałem.

Opublikowano

Twoja zawartość się powiększa i jednocześnie także zachwyt nad nią.Kolejne piorunujące wyrzutnie.Oj będzie się działo u ciebie w Sylwka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No widzę coraz bardziej efektowny robi się ten twój stuff, kolejne 3 bardzo fajne i ładne kosteczki zagościły w twoim stuffie :)

Opublikowano

Bardzo ciekawy stuff. Rozumiem że PXB3904 (crump) na finał a po nim one row? Sporo jest też innych ciekawych kostek. Pokaż zapowiada się ciekawy.

W moim stuffie też jest Crump którego dałem na final ale właśnie zastanawiam się czy by na zakończenie też nie kupić one row-a.

Opublikowano

Bardzo ciekawy stuff. Rozumiem że PXB3904 (crump) na finał a po nim one row? Sporo jest też innych ciekawych kostek. Pokaż zapowiada się ciekawy.

W moim stuffie też jest Crump którego dałem na final ale właśnie zastanawiam się czy by na zakończenie też nie kupić one row-a.

Jeśli tylko się nie złamę i nie kupię nic konkretniejszego od crumpa to poleci on na finał, a za nim one row z szelkami. Raczej taki standardowy finał :D A co do wachlarza to bierz, naprawdę w pokazie stawia kropkę nad "i" :)

Opublikowano

Mała aktualizacja. Artykuły zostały kupione do zabawy przed sylwestrowej jak i przed godziną 00 :) Sorry, że w dwóch fotach, ale paczki przyszły oddzielnie- wczoraj i dzisiaj. Całość wjedzie po świętach i odwiedzinach w marketach. A przy okazji-Wesołych Świąt! :xmas_w00t:

10355676_25624618_922592511242445_316025
10355707_a7216cf7fe823.jpg

Opublikowano

Oo kurde huku i efektów na niebie niemiara :67675: :christmascool: również wesolutkich świąt :f_a:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

10363417_DSC_0853.JPG

Całość na pokaz :) Pierdółek nie chciało mi się wyciągać. Bezpiecznego sylwestra!:)

Opublikowano

Tyle w temacie, uzyskałeś:

453gy4365gt563g56gu453_by_mpiwowski-dby8

Opublikowano

Filmik z pokazu, trochę finał się zlał ale ciężko mi było coś więcej z tego wycisnąć bez systemu :)
Opublikowano

PIĘKNIE !!!!! lepszy od mpiego :xmas_laugh:

Opublikowano

PIĘKNIE !!!!! lepszy od mpiego :xmas_laugh:

Nie wywołuj wilka z lasu :D :D Ale dziękuję, takie komentarze naprawdę motywują co następnych działań :)

Opublikowano

SZACUN W CHOLERE kawał dobrej roboty !!!!