TestTech 0 Opublikowano 9 Października 2017 Witam! Jeśli Wasz budżet na sylwestra nie jest duży a chcecie zakupić fajne kostki przygotowałem kilka filmów z tanimi i ciekawymi wyrzutniami! https://www.youtube.com/playlist?list=PLzcaTdmX5RctOiCIgYf8Ozt5iLNanrubY Dziękuje za wsparcie kanału Chcę się rozwijać a każda pomoc się przyda! W tym roku planuję zakupy na ponad tysiąc złotych więc będzie co nagrywać Pozdrawiam! TestTech Cytuj
TestTech 0 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Złożone zamówienie za 700 zł mam nadzieje że uda się coś na kanał nagrać Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Października 2017 Zrób temacik ze stuffem..... Jak będziesz nagrywał filmik to nie rób zdjęć pojedyńczych artykułów tylko zdjęcie całości Cytuj
TestTech 0 Autor Opublikowano 14 Października 2017 Zrób temacik ze stuffem..... Jak będziesz nagrywał filmik to nie rób zdjęć pojedyńczych artykułów tylko zdjęcie całości Ok tak zrobię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi