Kamil911 119 Autor Opublikowano 24 Października 2017 Z pewnoscia bedziesz mial co robic przed sylwestrem rakiety od jorge przykuly moja uwage ? cóż to za rakiety bo klasykiem pachnie Rakiety Jupiter Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Aktualizacja: Doszły ostatnie 2 paczki z 3 między innymi z sklepów PiroPolska oraz BombaShop łączna wartość 240 zł w drodze jest jeszcze paczka z FajerwerkiMarket która się pojawi na dniach. PiroPolska: Finałowa Kątówka kaliber 30mm i Rakiety 2'' cale na godzine 12. BombaShop: Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 31 Października 2017 Kostka finałowa na pewno zrobi wielkie WOW :xmas_w00t: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Października 2017 Jestem bardzo ciekawy tych rakiet,sam się zastanawiam nad ich zakupem Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Aktualizacja: Ostatnia paczka która przyszła dziś FajerwerkiMarket za 128 zł chciałbym podziękować za miłe gratisy ! które się znalazły w paczce. Zamówienie zawiera głównie wyrzutnie Sorbet z Triplexa na godzine 24. oraz Stroboskopy i Rzymiaki Całe zdjęcie wszystkiego co posiadam wstawię parę dni przed samym Sylwestrem, bo naprawdę jest tego bardzo dużo... aby wynosić to z piwnicy Uwaga ! CAŁKOWITA WARTOŚĆ STUFFU: 1217 zł Rekord ! Kostek jest łącznie 29. Gratisy Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Listopada 2017 Dużo dobrego towaru. Jestem ciekaw jak to wszystko razem będzie się prezentować Planujesz jeszcze jakieś zakupy w marketach? Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Dużo dobrego towaru. Jestem ciekaw jak to wszystko razem będzie się prezentować Planujesz jeszcze jakieś zakupy w marketach? W tym roku odpuszczam markety jest to ostateczny Stuff i tak wydałem 2 razy więcej niż zamierzałem ale czego nie robi się dla dnia 31 Grudnia Nic więcej już nie dojdzie czy to z marketów,straganów czy sklepów internetowych mam 5 dużych kartonów wypchanych po brzegi piro. jak znajdę czas to wszystko wyniosę i wstawię zdjęcie całości. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 2 Listopada 2017 Ile paczek o_O cały stuff to się na jednym zdjęciu nie zmieści... Solidne kostki, mega rakiety i do tego "prestiżowe" petardy... nie mam pytań Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 2 Listopada 2017 Stuffik konkretny jest czym postrzelac troche zabawy ale i efektu nie brakuje.A odnosnie tego czy nic nie dojdzie to kazdy tak mowi ze to koniec itp a pozniej sie okazuje ze cos fajnego do cb sie usmiecha na półce z sklepie i az grzech nie kupic Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 Aktualizacja: Niestety, albo i stety zamówiłem kolejną małą paczkę z sklepu PiroPolska a sumę 72 zł bez kosztu wysyłki (Bardzo dziękuje za otrzymanie gratisu jaki wpisałem do zamówienia) Głównym powodem tego zamówienia było zakupienie samego Palnika a jako że mój stary powoli zaczyna odmawiać posłuszeństwa zostałem zmuszony do tego a że koszt wysyłki nie jest tani postanowiłem zakupić Kostkę jaką to zobaczcie sami . CAŁKOWITA WARTOŚĆ STUFFU: 1289 zł Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 7 Listopada 2017 Brakuje mi tutaj solidnej kątowej wyrzutni. Do innych wyrzutni można się czepiać, chociażby do Plutona, jednak udana synchronizacja z innymi, może dać przyjemny efekt Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Listopada 2017 Powiem ci tak Kamilu:do twoje stuffu przyczepić się nie można.Są konkrety,mniejsze wyrzutnie rakiety,art różne właściwie wszystko czego potrzeba jeśli chodzi o piro aranżację w Sylwestra.Ach żeby ci tu jeszcze jakaś setka 1,2 wpadła Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Powiem ci tak Kamilu:do twoje stuffu przyczepić się nie można.Są konkrety,mniejsze wyrzutnie rakiety,art różne właściwie wszystko czego potrzeba jeśli chodzi o piro aranżację w Sylwestra.Ach żeby ci tu jeszcze jakaś setka 1,2 wpadła Dziękuje Setka niestety nie wpadnie nie ma takiej siły zbyt duży wydatek ale jakaś 49 sh 1,2 być może wleci w Grudniu. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 9 Listopada 2017 No stary koniu zadziwiasz mnie coraz bardziej... nawet mi nie mów że nie kupisz 49sh 1.2".... Miodzio miodzio ale do śmietanki brakuje 49sh 1,2" Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 10 Listopada 2017 Dużo tych paczek było u ciebie . Ale do rzeczy stuff, do którego nie można się przyczepić, są kostki małe i duże, rakiety, rzymiaki i petardy i masa drobnicy. Jest też parę perełek, mianowicie sorbet, PXB3613, petardy od funke, fajna kątówka i bardzo rzadko spotykane rakietki PSNR-F2-1500. Ja bym trochę kostek małych zamienił na coś większego jedynie, ale każdy lubi co innego. Podsumowując stuff bardzo fajny, Pozdrawiam Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 10 Listopada 2017 Dużo tych paczek było u ciebie . Ale do rzeczy stuff, do którego nie można się przyczepić, są kostki małe i duże, rakiety, rzymiaki i petardy i masa drobnicy. Jest też parę perełek, mianowicie sorbet, PXB3613, petardy od funke, fajna kątówka i bardzo rzadko spotykane rakietki PSNR-F2-1500. Ja bym trochę kostek małych zamienił na coś większego jedynie, ale każdy lubi co innego. Podsumowując stuff bardzo fajny, Pozdrawiam 1 konkret dojdzie w poniedziałek i finish. a co to będzie to zobaczycie przy okazji może wyniosę całość i walne fotkę + film się pojawi. Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Właśnie doszła dziś ostatnia paczka z zapowiadaną kostką z PyroMoravii mianowicie Dragonem (Czerwiec) 49sh 1.2 z PiroPolska 135 zł bez przesyłki kostka Magma jako gratis. Dla ciekawskich masa prochu Nec: 955.5 Łączna wartość stuffu - 1424 zł - Koniec Finish Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 13 Listopada 2017 Kamilu byłem przekonany na 110 % że to będzie Dragon^^. Miałem tego Dragona 2 lata temu i był kozacki, dużo się naczytałem o tych wyrzutniach że teraz lipa no ale jak nie spróbujesz to nie się przekonasz.Podejrzewam że to nie basta i coś jeszcze wpadnie Ci z marketu. Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Kamilu byłem przekonany na 110 % że to będzie Dragon^^. Miałem tego Dragona 2 lata temu i był kozacki, dużo się naczytałem o tych wyrzutniach że teraz lipa no ale jak nie spróbujesz to nie się przekonasz.Podejrzewam że to nie basta i coś jeszcze wpadnie Ci z marketu. Markety są złe nic nie zakupie z nich mimo atrakcyjnej ceny co roku jest to samo a wszystko już miałem w dodatku odpowiedniki marketowe są słabsze i zazwyczaj kupowate Ale dobra przyznam się dobije do 1.5 tyś zł właśnie idzie jedno zamówienie z BF'a. może dojdzie w czwartek/piątek. Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Aktualizacja: Paczka z BigFun za 106 zł a w niej Efekty efekty i jeszcze więcej efektów Wartosć całkowita Stuffu - 1530 zł Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 17 Listopada 2017 Mistrzowie ognia spoko wyrzutnia,efekty dość duże i nawet mi się spodobała..A ta z poprzedniego zakupu dragon powinna zrobić dużo zamieszania i spodobać się wszystkim ją oglądających.Czekamy na zdjęcie całości Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 Mistrzowie ognia spoko wyrzutnia,efekty dość duże i nawet mi się spodobała..A ta z poprzedniego zakupu dragon powinna zrobić dużo zamieszania i spodobać się wszystkim ją oglądających.Czekamy na zdjęcie całości Niebawem całość pewnie w połowie Grudnia gdzieś na święta bo nie wiem czy coś jeszcze nie dojdzie. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Listopada 2017 Kamilku porządna artyleria !!! tak trzymać mordzio ! Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 Aktualizacja: Paczka z dziś z sklepu PiroArt za skromne 79 zł bez przesyłki :xmas_smile: Chciałbym podziękować bardzo za drobne gratisy. Po lewej stronie znajdują się gratisy. Wartość całkowita Stuffu na chwile obecną: 1609 zł :xmas_smile: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi