Kamil911 138 Autor Opublikowano 24 Października 2017 W dniu 24.10.2017 o 20:50, FireGorek1 napisał(a): Z pewnoscia bedziesz mial co robic przed sylwestrem rakiety od jorge przykuly moja uwage ? cóż to za rakiety bo klasykiem pachnie Rakiety Jupiter Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Aktualizacja: Doszły ostatnie 2 paczki z 3 między innymi z sklepów PiroPolska oraz BombaShop łączna wartość 240 zł w drodze jest jeszcze paczka z FajerwerkiMarket która się pojawi na dniach. PiroPolska: Finałowa Kątówka kaliber 30mm i Rakiety 2'' cale na godzine 12. BombaShop: Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 31 Października 2017 Kostka finałowa na pewno zrobi wielkie WOW :xmas_w00t: Cytuj
damian7878 99 Opublikowano 31 Października 2017 Jestem bardzo ciekawy tych rakiet,sam się zastanawiam nad ich zakupem Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Aktualizacja: Ostatnia paczka która przyszła dziś FajerwerkiMarket za 128 zł chciałbym podziękować za miłe gratisy ! które się znalazły w paczce. Zamówienie zawiera głównie wyrzutnie Sorbet z Triplexa na godzine 24. oraz Stroboskopy i Rzymiaki Całe zdjęcie wszystkiego co posiadam wstawię parę dni przed samym Sylwestrem, bo naprawdę jest tego bardzo dużo... aby wynosić to z piwnicy Uwaga ! CAŁKOWITA WARTOŚĆ STUFFU: 1217 zł Rekord ! Kostek jest łącznie 29. Gratisy Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Listopada 2017 Dużo dobrego towaru. Jestem ciekaw jak to wszystko razem będzie się prezentować Planujesz jeszcze jakieś zakupy w marketach? Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 W dniu 2.11.2017 o 16:42, abuk napisał(a): Dużo dobrego towaru. Jestem ciekaw jak to wszystko razem będzie się prezentować Planujesz jeszcze jakieś zakupy w marketach? W tym roku odpuszczam markety jest to ostateczny Stuff i tak wydałem 2 razy więcej niż zamierzałem ale czego nie robi się dla dnia 31 Grudnia Nic więcej już nie dojdzie czy to z marketów,straganów czy sklepów internetowych mam 5 dużych kartonów wypchanych po brzegi piro. jak znajdę czas to wszystko wyniosę i wstawię zdjęcie całości. Cytuj
Mroczny 172 Opublikowano 2 Listopada 2017 Ile paczek o_O cały stuff to się na jednym zdjęciu nie zmieści... Solidne kostki, mega rakiety i do tego "prestiżowe" petardy... nie mam pytań Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 2 Listopada 2017 Stuffik konkretny jest czym postrzelac troche zabawy ale i efektu nie brakuje.A odnosnie tego czy nic nie dojdzie to kazdy tak mowi ze to koniec itp a pozniej sie okazuje ze cos fajnego do cb sie usmiecha na półce z sklepie i az grzech nie kupic Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 Aktualizacja: Niestety, albo i stety zamówiłem kolejną małą paczkę z sklepu PiroPolska a sumę 72 zł bez kosztu wysyłki (Bardzo dziękuje za otrzymanie gratisu jaki wpisałem do zamówienia) Głównym powodem tego zamówienia było zakupienie samego Palnika a jako że mój stary powoli zaczyna odmawiać posłuszeństwa zostałem zmuszony do tego a że koszt wysyłki nie jest tani postanowiłem zakupić Kostkę jaką to zobaczcie sami . CAŁKOWITA WARTOŚĆ STUFFU: 1289 zł Cytuj
Sevento 19 Opublikowano 7 Listopada 2017 Brakuje mi tutaj solidnej kątowej wyrzutni. Do innych wyrzutni można się czepiać, chociażby do Plutona, jednak udana synchronizacja z innymi, może dać przyjemny efekt Cytuj
damian7878 99 Opublikowano 8 Listopada 2017 Powiem ci tak Kamilu:do twoje stuffu przyczepić się nie można.Są konkrety,mniejsze wyrzutnie rakiety,art różne właściwie wszystko czego potrzeba jeśli chodzi o piro aranżację w Sylwestra.Ach żeby ci tu jeszcze jakaś setka 1,2 wpadła Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 W dniu 8.11.2017 o 20:37, damian7878 napisał(a): Powiem ci tak Kamilu:do twoje stuffu przyczepić się nie można.Są konkrety,mniejsze wyrzutnie rakiety,art różne właściwie wszystko czego potrzeba jeśli chodzi o piro aranżację w Sylwestra.Ach żeby ci tu jeszcze jakaś setka 1,2 wpadła Dziękuje Setka niestety nie wpadnie nie ma takiej siły zbyt duży wydatek ale jakaś 49 sh 1,2 być może wleci w Grudniu. Cytuj
endriu123457 57 Opublikowano 9 Listopada 2017 No stary koniu zadziwiasz mnie coraz bardziej... nawet mi nie mów że nie kupisz 49sh 1.2".... Miodzio miodzio ale do śmietanki brakuje 49sh 1,2" Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 10 Listopada 2017 Dużo tych paczek było u ciebie . Ale do rzeczy stuff, do którego nie można się przyczepić, są kostki małe i duże, rakiety, rzymiaki i petardy i masa drobnicy. Jest też parę perełek, mianowicie sorbet, PXB3613, petardy od funke, fajna kątówka i bardzo rzadko spotykane rakietki PSNR-F2-1500. Ja bym trochę kostek małych zamienił na coś większego jedynie, ale każdy lubi co innego. Podsumowując stuff bardzo fajny, Pozdrawiam Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 10 Listopada 2017 W dniu 10.11.2017 o 14:34, SzymonXVX napisał(a): Dużo tych paczek było u ciebie . Ale do rzeczy stuff, do którego nie można się przyczepić, są kostki małe i duże, rakiety, rzymiaki i petardy i masa drobnicy. Jest też parę perełek, mianowicie sorbet, PXB3613, petardy od funke, fajna kątówka i bardzo rzadko spotykane rakietki PSNR-F2-1500. Ja bym trochę kostek małych zamienił na coś większego jedynie, ale każdy lubi co innego. Podsumowując stuff bardzo fajny, Pozdrawiam 1 konkret dojdzie w poniedziałek i finish. a co to będzie to zobaczycie przy okazji może wyniosę całość i walne fotkę + film się pojawi. Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Właśnie doszła dziś ostatnia paczka z zapowiadaną kostką z PyroMoravii mianowicie Dragonem (Czerwiec) 49sh 1.2 z PiroPolska 135 zł bez przesyłki kostka Magma jako gratis. Dla ciekawskich masa prochu Nec: 955.5 Łączna wartość stuffu - 1424 zł - Koniec Finish Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 13 Listopada 2017 Kamilu byłem przekonany na 110 % że to będzie Dragon^^. Miałem tego Dragona 2 lata temu i był kozacki, dużo się naczytałem o tych wyrzutniach że teraz lipa no ale jak nie spróbujesz to nie się przekonasz.Podejrzewam że to nie basta i coś jeszcze wpadnie Ci z marketu. Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 W dniu 13.11.2017 o 11:42, AdrianoGKW napisał(a): Kamilu byłem przekonany na 110 % że to będzie Dragon^^. Miałem tego Dragona 2 lata temu i był kozacki, dużo się naczytałem o tych wyrzutniach że teraz lipa no ale jak nie spróbujesz to nie się przekonasz.Podejrzewam że to nie basta i coś jeszcze wpadnie Ci z marketu. Markety są złe nic nie zakupie z nich mimo atrakcyjnej ceny co roku jest to samo a wszystko już miałem w dodatku odpowiedniki marketowe są słabsze i zazwyczaj kupowate Ale dobra przyznam się dobije do 1.5 tyś zł właśnie idzie jedno zamówienie z BF'a. może dojdzie w czwartek/piątek. Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Aktualizacja: Paczka z BigFun za 106 zł a w niej Efekty efekty i jeszcze więcej efektów Wartosć całkowita Stuffu - 1530 zł Cytuj
damian7878 99 Opublikowano 17 Listopada 2017 Mistrzowie ognia spoko wyrzutnia,efekty dość duże i nawet mi się spodobała..A ta z poprzedniego zakupu dragon powinna zrobić dużo zamieszania i spodobać się wszystkim ją oglądających.Czekamy na zdjęcie całości Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 16:04, damian7878 napisał(a): Mistrzowie ognia spoko wyrzutnia,efekty dość duże i nawet mi się spodobała..A ta z poprzedniego zakupu dragon powinna zrobić dużo zamieszania i spodobać się wszystkim ją oglądających.Czekamy na zdjęcie całości Niebawem całość pewnie w połowie Grudnia gdzieś na święta bo nie wiem czy coś jeszcze nie dojdzie. Cytuj
endriu123457 57 Opublikowano 18 Listopada 2017 Kamilku porządna artyleria !!! tak trzymać mordzio ! Cytuj
Kamil911 138 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 Aktualizacja: Paczka z dziś z sklepu PiroArt za skromne 79 zł bez przesyłki :xmas_smile: Chciałbym podziękować bardzo za drobne gratisy. Po lewej stronie znajdują się gratisy. Wartość całkowita Stuffu na chwile obecną: 1609 zł :xmas_smile: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi