Skocz do zawartości
  • 0

Czy towar dotrze?

Keshy

Pytanie

Opublikowano

Jeżeli zamówiłbym coś kategorii F4 (bez koncesji), z anglojęzycznej strony, to czy przesyłka do mnie dojdzie? (Oczywiście wiem, jakie są konsekwencje przetrzymywania tego typu petard bez koncesji).

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

z jakiej strony zamawiałeś i skąd ta paczka jedzie?

• 0
Opublikowano

Jeszcze nie zamówiłem, pyrofire.eu, jeżeli nie dojdzie to znasz jakąś inną stronę na której mogę znaleźć Cobra 8?

• 0
Opublikowano

Nie możesz mieć legalnie takich petard, na tym forum nikt ci z tym nie pomoże, chcesz to kupuj może przyjdzie może nie, a nawet jak przyjdzie możesz mieć problemy.

• 0
Opublikowano

Pisałem, że zdaję sobie z tego sprawę.

• 0
Opublikowano

Pisałem, że zdaję sobie z tego sprawę.

Sprzedawca również zdaje sobie sprawę że w PL są przepisy takie iż cobra 8 należy u nas w kraju do petard kategorii 4 czyli wymagają one danej wiedzy i papieru... I również zdaje sobię sprawę iż musi ciebie zapytać czy posiadasz dany papier potwierdzający czy możesz kupić petardy tej klasy. W innym wypadku sklep jest nie odpowiedzialny i nie zdaje sobie sprawy co może mu za to grozić.

• 0
Opublikowano

Mhm, rozumiem.

• 0
Opublikowano

Więc jak to wygląda np. w Osinówie Dolnym? Nie ma tam praw zakazujacych sprzedaży petard kategorii 4?

• 0
Opublikowano

Naprawdę? Więc istnieje jakis sposób abym dostał cobre 8? Gdzie jest ona legalna? Czy muszę się starać o papierek?

• 0
Opublikowano

Nie ma już sklepu w osinowie

Dokładnie w skrócie ujmując, jednego roku dupło pół bazarku, pozniej po tej sprawie policja sie tym zainteresowała

• 0
Opublikowano

Po pierwsze nie tylko jest Osinów z takim bazarem, po drugie nie zamknęli Osinowa i wszystko tam działa, można dostać piro

• 0
Opublikowano

Po pierwsze nie tylko jest Osinów z takim bazarem, po drugie nie zamknęli Osinowa i wszystko tam działa, można dostać piro

No takich bazarków parę jest patrząc po filmach na yt nadal działają :)

Swoją drogą Keshy nie kombinuj, bo będziesz miał wizytę pewnych panów o 6 rano...