Kamil™ 27 Opublikowano 15 Października 2017 Witam wszystkich w moim tegorocznym temacie Pierwsza paczka jest z fajerwerkimarket Już wkrótce aktualizacja W tym roku mam chęci na strzelenie czegoś systemem. Mam nadzieję że pomysł uda się zrealizować. Cytuj
adis1322 0 Opublikowano 15 Października 2017 Pierwsza paka i od razu z grubej rury Szykuje się ładny stuff! Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 15 Października 2017 Ładnie wjechałeś a to dopiero początek stuffu ciekawie się zapowiada. Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Listopada 2017 Fajnie, że wziąłeś te krowy z Piromaxa a nie coś oklepanego Ja do Piromaxa cały czas mam jakieś uprzedzenie (może niesłusznie), liczę na filmiki po sylwestrze! Co planujesz zrobić z Amarettami? 3x w układzie \I/ ? Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Tak, amaretta polecą trzy na raz. Albo pod kątem albo z 3 miejsc wybrałem to zamiast samuma Nie ma jeszcze nic na finał ani na początek więc zapewniam że to nie koniec. Filmy oczywiście że będą. Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Raczej jest to ostatnia taka paczka z kostkami. W grudniu dojdą mocne petardy. Jeszcze muszę zakupić pare wachlarzy i innych pierdół które będą strzelać po TB81 w finale. No i na początek rzymiaki w tailu, które strzele /|\ Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 10 Listopada 2017 Kurcze... pokaz na wypasie się zapowiada i mam nadzieję, że go nagrasz :christmascool: :christmascool: Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 10 Listopada 2017 To ja rozumie same kostki bez pitu pitu Bardzo fajnie to wygląda, widzę że testy nowości będą. Wybrałeś typowe kostki pod efekt, masz sorbet który jest bardzo fajny i yellow sea który ma ładny efekt, dobre 19 1,2" i kątówka na finał. Szykuje się ładne widowisko u ciebie, jestem ciekaw jak wypadną te klocki od piromaxa. A mówisz że będą jeszcze mocne petardy inne pierdołki na finał, czekam z niecierpliwością na rozwój akcji . P.S. Cytat : "No i na początek rzymiaki w tailu, które strzele /|\ " --> będziesz z podnośnika nawalał z w stronę ziemi w układzie kontowym ?. Cytuj
Fire798 0 Opublikowano 10 Listopada 2017 No jakies pukawki do postrzelania sa a teraz czekam na konkrety Cytuj
Kamil™ 27 Autor Opublikowano 10 Listopada 2017 To ja rozumie same kostki bez pitu pitu Bardzo fajnie to wygląda, widzę że testy nowości będą. Wybrałeś typowe kostki pod efekt, masz sorbet który jest bardzo fajny i yellow sea który ma ładny efekt, dobre 19 1,2" i kątówka na finał. Szykuje się ładne widowisko u ciebie, jestem ciekaw jak wypadną te klocki od piromaxa. A mówisz że będą jeszcze mocne petardy inne pierdołki na finał, czekam z niecierpliwością na rozwój akcji . P.S. Cytat : "No i na początek rzymiaki w tailu, które strzele /|\ " --> będziesz z podnośnika nawalał z w stronę ziemi w układzie kontowym ?. Haha nie Szymonie, będzie ziemia-powietrze Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 15 Listopada 2017 Haha nie Szymonie, będzie ziemia-powietrze Się śmieję tylko tak, bo wiem o co chodzi Tylko jak zobaczyłem /I\ to od razu mi coś takiego na myśl przyszło i to by było coś nowego tutaj u nas na forum Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 15 Listopada 2017 Imponujący zestaw wyrzutni.Same konkrety z pięknymi efektami.To co zauważyłem to pojawienie się w twoim zestawie wszystkich najlepszych importerów.Jorge,triplex,piromax,gaoo,kometa,tropik a nawet nowość Panta.Chyba nikt na forum nie ma takiej ilości producentów jeśli chodzi o kostki.Masz super kątówkę,świetną sorbet,ciekawą yellow sea i te 3x txb421,to jest jedna z nielicznych wyrzutni którą miałem kilkakrotnie.Jej efekt zadziwia,ten craling jest boski,No cóż twój stuff zachwyca pod każdym względem.Udanych planów związanych z pokazem . Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Całość tylko podkreśla wielkość i piękność twojego arsenału na Sylwestra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi