Skocz do zawartości

[Kamil™] Stuff 2017/2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w moim tegorocznym temacie

Pierwsza paczka jest z fajerwerkimarket :) Już wkrótce aktualizacja

W tym roku mam chęci na strzelenie czegoś systemem. Mam nadzieję że pomysł uda się zrealizować.

d4478e99b6e415d8med.jpg

Opublikowano

Pierwsza paka i od razu z grubej rury :D Szykuje się ładny stuff!

Opublikowano

Ładnie wjechałeś a to dopiero początek stuffu :) ciekawie się zapowiada.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja :D

2c575e5c1bd46d62med.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, że wziąłeś te krowy z Piromaxa a nie coś oklepanego :) Ja do Piromaxa cały czas mam jakieś uprzedzenie (może niesłusznie), liczę na filmiki po sylwestrze! Co planujesz zrobić z Amarettami? 3x w układzie \I/ ?

Opublikowano

Tak, amaretta polecą trzy na raz. Albo pod kątem albo z 3 miejsc :) wybrałem to zamiast samuma

Nie ma jeszcze nic na finał ani na początek więc zapewniam że to nie koniec.

Filmy oczywiście że będą.

Opublikowano

Raczej jest to ostatnia taka paczka z kostkami. W grudniu dojdą mocne petardy.

Jeszcze muszę zakupić pare wachlarzy i innych pierdół które będą strzelać po TB81 w finale.

No i na początek rzymiaki w tailu, które strzele /|\ :)

f15a8e867abfeceemed.jpg

Opublikowano

Kurcze... pokaz na wypasie się zapowiada i mam nadzieję, że go nagrasz :christmascool: :christmascool:

Opublikowano

To ja rozumie same kostki bez pitu pitu :D Bardzo fajnie to wygląda, widzę że testy nowości będą. Wybrałeś typowe kostki pod efekt, masz sorbet który jest bardzo fajny i yellow sea który ma ładny efekt, dobre 19 1,2" i kątówka na finał. Szykuje się ładne widowisko u ciebie, jestem ciekaw jak wypadną te klocki od piromaxa. A mówisz że będą jeszcze mocne petardy inne pierdołki na finał, czekam z niecierpliwością na rozwój akcji :) .

P.S. Cytat : "No i na początek rzymiaki w tailu, które strzele /|\ :)" --> będziesz z podnośnika nawalał z w stronę ziemi w układzie kontowym ?:P.

Opublikowano

No jakies pukawki do postrzelania sa a teraz czekam na konkrety :P:)

Opublikowano

To ja rozumie same kostki bez pitu pitu :D Bardzo fajnie to wygląda, widzę że testy nowości będą. Wybrałeś typowe kostki pod efekt, masz sorbet który jest bardzo fajny i yellow sea który ma ładny efekt, dobre 19 1,2" i kątówka na finał. Szykuje się ładne widowisko u ciebie, jestem ciekaw jak wypadną te klocki od piromaxa. A mówisz że będą jeszcze mocne petardy inne pierdołki na finał, czekam z niecierpliwością na rozwój akcji :) .

P.S. Cytat : "No i na początek rzymiaki w tailu, które strzele /|\ :)" --> będziesz z podnośnika nawalał z w stronę ziemi w układzie kontowym ?:P.

Haha :D nie Szymonie, będzie ziemia-powietrze :P
Opublikowano

Haha :D nie Szymonie, będzie ziemia-powietrze :P

Się śmieję tylko tak, bo wiem o co chodzi :D Tylko jak zobaczyłem /I\ to od razu mi coś takiego na myśl przyszło i to by było coś nowego tutaj u nas na forum :P

Opublikowano

Imponujący zestaw wyrzutni.Same konkrety z pięknymi efektami.To co zauważyłem to pojawienie się w twoim zestawie wszystkich najlepszych importerów.Jorge,triplex,piromax,gaoo,kometa,tropik a nawet nowość Panta.Chyba nikt na forum nie ma takiej ilości producentów jeśli chodzi o kostki.Masz super kątówkę,świetną sorbet,ciekawą yellow sea i te 3x txb421,to jest jedna z nielicznych wyrzutni którą miałem kilkakrotnie.Jej efekt zadziwia,ten craling jest boski,No cóż twój stuff zachwyca pod każdym względem.Udanych planów związanych z pokazem :) .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oto całość :)

310f90d15577492bmed.jpg6933ecebfd4edfb2med.jpg

To jest z marketów :)

0ce0dbda14fd011amed.jpg

Opublikowano

Całość tylko podkreśla wielkość i piękność twojego arsenału na Sylwestra :)