sewer1412 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czyżby Uran miał teraz efekt craclingu? Jak tak to super bo uwielbiam kosteczki z craclingiem :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Gdzie ty tu widzisz crackling? Ten efekt nie ma nic wspólnego z cracklingiem :lol: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 17 Września 2009 Popsuli naprawdę dobrą wyrzutnię (z tego co wiem ma teraz efekt wyrzutni rzymskich ogni) :evil: Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 18 Października 2009 Ta... http://www.youtube.com/watch?v=PU3976aHW9kCo to ma być?! Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Października 2009 Jest to wyrzutnia Uran producenta Jorge. :razz: Nie no efekt jest straszny. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Października 2009 Mój komentarz na YT mówi sam za siebie.I co to kosztuje tyle samo co kosztowało?To już lepiej kupić jakiś JW18 Batman czy inny badziew.. Tańszy a efekt niewiele gorszy.Nie wiem co sobie myśleli tutaj panowie z Jorge. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Października 2009 Myślę, że nie ma co już tego komentować. Efekt beznadziejny i tyle, każdy to powie Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 19 Października 2009 Rzeczywiście efekt beznadziejny w porównaniu do tego co było kiedyś. Wątpię, że na żywo prezentuję się lepiej. Za taką cenę? Nie warto! Szkoda - popsuli nam Big banga.. Cytuj
slawekk95 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam, kupiłem wyrzutnie Uran z takim opisem efektu:SREBRNE KOMETY + SREBRNE FALE; SREBRNE KOMETY + ZIELONE FALE ; SREBRNE KOMETY + ŻÓŁTE FALE ; SREBRNE KOMETY + CZERWONE FALERozumiem , że jest to jeszcze stary , dobry efekt? Cytuj
Falconetti 0 Opublikowano 30 Grudnia 2009 No nic... Zepsuli tylko fajną wyrzutnie, zrobili coś w rodzaju rzymskiego ognia... ehh Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 2 Stycznia 2012 a no zepsuli... zapomnialem o tym i 25zł poszlo w piach ... po prostu jakas masakra ;p duzy rzymski ogień xD Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 16 Stycznia 2012 A ja myślę ze walicie z grubej rury a nikt z was nie miał go i nie widział w realu , nie twierdze że jest świetny ale warto było by go przetestować na żywo i wyrazić opinie.Jak rozjaśnia cale niebo i ziemie to czemu niby miałby być tragiczny , film może nie zachęca ale z wiekszością filmów tak jest ze nie oddają rzeczywistości.A czy zepsuli to nie wiem ale wydaje mi się że wcześniej też nie była fajna ale to tylko gdybanie.Zaciekawiła mnie ta wyrzutnia i myślę ale przydała by się prawdziwa opinia. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Kostka po zmianie efektu faktycznie prezentuje się marnie:http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amatorskie-film-5-234-2.htmlfps Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Uciekać od tej kostki, wogóle sie nie rozpryskuje tylko wylatują rzymiaki do góry kolorowe nie polecam. Zawiodłem się na tej kostce a jest z serii big bang. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi