Mroczny 163 Opublikowano 16 Października 2017 Nazwa Produktu: Nebelschlag Importer: Funke Kod: FP5-SM Opakowanie: 10 szt Efekt: Kolorowy dym [Zależy od koloru petardy] + Huk Nec: 11,1g Cena: +/- 40zł Moja opinia: Petardy drogie ale moim zdaniem opłacalne Mocny huk + ciekawy i niespotykany w petardach efekt świecy dymnej na początku, jedynym minusem jest to, że petard raczej nie można rzucać ponieważ mieszanka dymna może nie załapać iskry od lontu co w efekcie da niewypał Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 22 Października 2017 Czy wiesz może gdzie w te petardy można się zaopatrzyć ? Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 22 Października 2017 Czy wiesz może gdzie w te petardy można się zaopatrzyć ? Już ich nie kupisz zostały wycofane ze sprzedaży. też nad tym ubolewam. Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 22 Października 2017 Jak były to ich nie kupiłem. Teraz żałuję, że nie wyłożyłem pieniędzy na nie Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 22 Października 2017 Zawsze możesz zamawiać z niemieckiego sklepu... tylko trzeba liczyć się wysokim kosztem transportu Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 26 Października 2017 http://www.bombashop.pl/pl/Petardy/Nebelschlag_FP5SM.html Chyba w tum roku kupie bardziej ,,egzotyczne" petardy :christmascool: Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Października 2017 One już przed wakacjami jakoś były na bombie Dobrze, że dla januszy biznesu są "za drogie" będzie więcej dla pasjonatów :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi