adis1322 0 Opublikowano 16 Października 2017 Kiedy polecacie składać zamówienia ze sklepów internetowych? Póki co widzę,że sklepy nie mają pełnego asortymentu. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 16 Października 2017 fajerwerkiamrket.pl poczekaj do połowy listopada będzie już cały asortyment Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 16 Października 2017 Mogę się podpiąć do pytania czy w ogóle w tym roku będą moździerze do kupienia w sklepach internetowych czy żaden moździerz nie ma CE? Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 16 Października 2017 Bardzo szkoda ;/ Bo bym zrobił sobie mały "zapasik" :c Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 16 Października 2017 Bardzo szkoda ;/ Bo bym zrobił sobie mały "zapasik" :c O tym,że w od połowy tego roku miały być już niedostępne moździerze mówiono od kilku lat więc można było zapasu narobić Ja tam wszystkie moździerze najlepsze w swoim życiu już miałem,więc aż tak nie żałuje,że je zabroniono sprzedawać w ,,amatorce" Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 16 Października 2017 Słyszeć słyszałem, ale liczyłem że coś się ostanie Akurat wtedy nie miałem kasy a jak mam to boom już nie ma A nie wiesz może czy będzie coś zastępczego jakieś single shoty czy emitery efektu? xd Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Października 2017 Single normalnie zostaną, co do pytania to najlepiej styczeń/luty-wyprzedaż albo grudzień-jakień gratisy, zestawy. Ja bym napewno jeszcze czekał chyba że robić zapasy. Cytuj
TestTech 0 Opublikowano 17 Października 2017 Ja już kupiłem na fajerwerkimarket więcej już nie będzie. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Października 2017 Ja już kupiłem na fajerwerkimarket więcej już nie będzie. Single Shotów?? Cytuj
adis1322 0 Autor Opublikowano 20 Października 2017 Pisałem do fajerwerki market i dostałem odpowiedź,że aktualna oferta nie jest ostateczną i będzie jeszcze sporo nowości także warto poczekać z zamówieniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi