Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy polecacie składać zamówienia ze sklepów internetowych? Póki co widzę,że sklepy nie mają pełnego asortymentu.

Opublikowano

fajerwerkiamrket.pl poczekaj do połowy listopada będzie już cały asortyment

Opublikowano

Mogę się podpiąć do pytania czy w ogóle w tym roku będą moździerze do kupienia w sklepach internetowych czy żaden moździerz nie ma CE?

Opublikowano

Nie ma i nie będzie już

Opublikowano

:( Bardzo szkoda ;/ Bo bym zrobił sobie mały "zapasik" :c

Opublikowano

:( Bardzo szkoda ;/ Bo bym zrobił sobie mały "zapasik" :c

O tym,że w od połowy tego roku miały być już niedostępne moździerze mówiono od kilku lat więc można było zapasu narobić :)

Ja tam wszystkie moździerze najlepsze w swoim życiu już miałem,więc aż tak nie żałuje,że je zabroniono sprzedawać w ,,amatorce" :P

Opublikowano

Słyszeć słyszałem, ale liczyłem że coś się ostanie :( Akurat wtedy nie miałem kasy a jak mam to boom już nie ma :D A nie wiesz może czy będzie coś zastępczego jakieś single shoty czy emitery efektu? xd

Opublikowano

Single normalnie zostaną, co do pytania to najlepiej styczeń/luty-wyprzedaż albo grudzień-jakień gratisy, zestawy. Ja bym napewno jeszcze czekał chyba że robić zapasy.

Opublikowano

Ja już kupiłem na fajerwerkimarket więcej już nie będzie.

Opublikowano

Ja już kupiłem na fajerwerkimarket więcej już nie będzie.

Single Shotów??

Opublikowano

Pisałem do fajerwerki market i dostałem odpowiedź,że aktualna oferta nie jest ostateczną i będzie jeszcze sporo nowości także warto poczekać z zamówieniem :D