Mroczny 163 Opublikowano 19 Października 2017 Od czegoś trzeba zacząć, na początek kilka wyrzutni :> Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 19 Października 2017 Lol jednak mały update :> Trochę huku i zabawy... W grudniu na YT będzie całość [Także rzeczy których na forum nie będzie] Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 20 Października 2017 Te PS5 i petardy od Funke to teraz unikat w PL Ja czekam na całość na YT z wiadomych przyczyn Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Października 2017 Czyżbyś to ty ukradł mi ostatnią wyrzutnie King 2 z piropolska .Tak propo to miałem ją kupić,tylko nie zdążyłem.Wyrzutnia zapewne robi wielkie schow na niebie,Jej różnorodność i jakość zapewne spowoduje okrzyki wśród ludzi podziwiających ją.Wspaniale prezentuje się na filmikach.Będziesz nią zachwycony,zresztą dragonami pewnie też Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 29 Października 2017 Jeśli to ja zabrałem Ci Kinga to przepraszam Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Malutki update z kolejnymi petardami od Funke + 3 opakowania SingleShotów Link do fotki ----> https://i.imgur.com/AKd98Yp.jpg Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 1 Listopada 2017 Pięknie! Zaopatrzyłeś się w wiele produktów, których chyba każdy na forum Ci pozazdrości. King 2 i smoki z pewnością zrobią nieprawdopodobne show, a całości dopełnią rewelacyjne petardy i emitery. Gratuluję dobrych zakupów Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 Pięknie! Zaopatrzyłeś się w wiele produktów, których chyba każdy na forum Ci pozazdrości. King 2 i smoki z pewnością zrobią nieprawdopodobne show, a całości dopełnią rewelacyjne petardy i emitery. Gratuluję dobrych zakupów Dzięki za miłe słowa Btw...To jeszcze nie koniec Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Kolejna dostawa gruzu tym razem wykopaliska z szafki: ----> https://i.imgur.com/sDPUxip.jpg ----> https://i.imgur.com/6mQub75.jpg ----> https://i.imgur.com/rbjaEor.jpg :xmas_w00t: Cytuj
abuk 30 Opublikowano 2 Listopada 2017 Tytuł najgłośniejszego stuffu na forum masz już zaklepany Widziałem co nieco u Ciebie na yt i powiem szczerze, że zbierałem zęby z podłogi xD Współczuję sąsiadom w promieniu kilku kilometrów od Twojego miejsca zamieszkania Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Tytuł najgłośniejszego stuffu na forum masz już zaklepany Widziałem co nieco u Ciebie na yt i powiem szczerze, że zbierałem zęby z podłogi xD Współczuję sąsiadom w promieniu kilku kilometrów od Twojego miejsca zamieszkania Dziękuję miło mi, że wpadłeś na mój kanał xd Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 2 Listopada 2017 Masz petardy które ja chciałem mieć ale doszły już zanim złozyłem zamówienie tak tak chodzi mi.o Scream`y 5S Petardy pierwsza klasa wątpie by ktoś miał mocniejsze w okolicy rakiety Zinki to też białe kruki Stuff prawdziwego maniaka Huku ! Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 2 Listopada 2017 Dla mnie jesteś specem od wybuchów co potwierdza wybór petard jak i ciekawe filmiki w Twoim wykonaniu. Co do wyrzutni do Kinga pozazdrościć^^ Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 9 Listopada 2017 Kolejna mała dostawa gruzu: Tym razem kilka małych kostek + petardy [Matabrujasy do karabinku ^^] Oczywiście nie mogło zabraknąć Funke... Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 9 Listopada 2017 Karabinek z Matabrujasów będzie mega Funke oczywiście musi być <3 Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 9 Listopada 2017 Bardzo fajny stuff, ogromna ilość zarąbistych petard, takich które rzadko widnieją w stuffach. Masz tez piękne rakiety hukowe oraz coś do pobawienia się. Nie brakuje konkretnych kosteczek i masz kątówki oraz rakiet. Wszystko jest i w wielkich ilościach na dodatek. Stuff pierwsza klasa, tylko ja bym trochę więcej kostek wziął zamiast tego gruzu jak to @hl1030 mówi ;P. Chociaż ten twój gruz jest zacny, Pozdro. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Mała aktualizacja :> A na początku grudnia cały stuff ----> Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 17 Listopada 2017 Ten moździerzyk zacny jest :xmas_w00t: . Screamy też są niezłe :christmascool: . Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 17 Listopada 2017 Rakiety bardzo dużego kalibru.Nie przypominam sobie bym widział u kogoś w stuffie rakiety demon.Jest bardzo ciekaw się się spiszą.Naprawdę fajny stuff,Uatrakcyjnisz widowisko kątówkami,które chyba nigdy nie zawodzą.Większość z tego forum chciało by mieć taki stuff. Planujesz jeszcze zakupy? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 17 Listopada 2017 Noo rakiety kozackie moździerzyk elegancja ... (poprawiłem ci fotke żeby nie było linku a zdjęcie odrazu) Cytuj
SzymonXVX 8 Opublikowano 17 Listopada 2017 No, no coraz bardziej szalejesz widzę . Moździerz hukowy bardzo mocny to tego rzadko spotykany rakiety... Stuff coraz większy i konkretniejszy. Co to jest to żółte coś w kartonikach i te ufo na kartoniku ? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 Jest w planach fireball XXL albo first class 50mm ale to się zobaczy :> A stuffu jest więcej ale to na yt będzie filmik Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 17 Listopada 2017 No, no coraz bardziej szalejesz widzę . Moździerz hukowy bardzo mocny to tego rzadko spotykany rakiety... Stuff coraz większy i konkretniejszy. Co to jest to żółte coś w kartonikach i te ufo na kartoniku ? Te żółte to jakieś wulkany gratis dostałem a w tych kartonikach z ufo są kulki cracklingowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi