Skocz do zawartości

[Mroczny] Stuff 2017/2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czegoś trzeba zacząć, na początek kilka wyrzutni :>

OhQxjXW.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tu widzę ładne konkrety i to porządne 30 Ładnie

Opublikowano

Lol jednak mały update :> Trochę huku i zabawy... W grudniu na YT będzie całość [Także rzeczy których na forum nie będzie] :D

x5h2dTw.jpg

Opublikowano

Te PS5 i petardy od Funke to teraz unikat w PL :( Ja czekam na całość na YT z wiadomych przyczyn :D

Opublikowano

Te pod PS5 to jak się nazywają .

Opublikowano

Czyżbyś to ty ukradł mi ostatnią wyrzutnie King 2 z piropolska :D .Tak propo to miałem ją kupić,tylko nie zdążyłem.Wyrzutnia zapewne robi wielkie schow na niebie,Jej różnorodność i jakość zapewne spowoduje okrzyki wśród ludzi podziwiających ją.Wspaniale prezentuje się na filmikach.Będziesz nią zachwycony,zresztą dragonami pewnie też :)

Opublikowano

Jeśli to ja zabrałem Ci Kinga to przepraszam :D

Opublikowano

Pięknie! Zaopatrzyłeś się w wiele produktów, których chyba każdy na forum Ci pozazdrości. King 2 i smoki z pewnością zrobią nieprawdopodobne show, a całości dopełnią rewelacyjne petardy i emitery. Gratuluję dobrych zakupów :)

Opublikowano

Pięknie! Zaopatrzyłeś się w wiele produktów, których chyba każdy na forum Ci pozazdrości. King 2 i smoki z pewnością zrobią nieprawdopodobne show, a całości dopełnią rewelacyjne petardy i emitery. Gratuluję dobrych zakupów :)

Dzięki za miłe słowa :) Btw...To jeszcze nie koniec :D

Opublikowano

Tytuł najgłośniejszego stuffu na forum masz już zaklepany :D Widziałem co nieco u Ciebie na yt i powiem szczerze, że zbierałem zęby z podłogi xD Współczuję sąsiadom w promieniu kilku kilometrów od Twojego miejsca zamieszkania :D

Opublikowano

Tytuł najgłośniejszego stuffu na forum masz już zaklepany :D Widziałem co nieco u Ciebie na yt i powiem szczerze, że zbierałem zęby z podłogi xD Współczuję sąsiadom w promieniu kilku kilometrów od Twojego miejsca zamieszkania :D

Dziękuję :D miło mi, że wpadłeś na mój kanał xd

Opublikowano

Masz petardy które ja chciałem mieć ale doszły już zanim złozyłem zamówienie tak tak chodzi mi.o Scream`y 5S :) Petardy pierwsza klasa wątpie by ktoś miał mocniejsze w okolicy rakiety Zinki to też białe kruki Stuff prawdziwego maniaka Huku ! ;)

Opublikowano

Dla mnie jesteś specem od wybuchów co potwierdza wybór petard jak i ciekawe filmiki w Twoim wykonaniu. Co do wyrzutni do Kinga pozazdrościć^^

Opublikowano

Kolejna mała dostawa gruzu:

Tym razem kilka małych kostek + petardy [Matabrujasy do karabinku ^^]

Oczywiście nie mogło zabraknąć Funke...

hfEnudJ.jpg

Opublikowano

Karabinek z Matabrujasów będzie mega :D Funke oczywiście musi być <3

Opublikowano

Bardzo fajny stuff, ogromna ilość zarąbistych petard, takich które rzadko widnieją w stuffach. Masz tez piękne rakiety hukowe oraz coś do pobawienia się. Nie brakuje konkretnych kosteczek i masz kątówki oraz rakiet. Wszystko jest i w wielkich ilościach na dodatek. Stuff pierwsza klasa, tylko ja bym trochę więcej kostek wziął zamiast tego gruzu jak to @hl1030 mówi ;P. Chociaż ten twój gruz jest zacny, Pozdro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mała aktualizacja :> A na początku grudnia cały stuff :67675:

----> oFe4DEI.jpg

Opublikowano

Ten moździerzyk zacny jest :xmas_w00t: . Screamy też są niezłe :christmascool: .

Opublikowano

Rakiety bardzo dużego kalibru.Nie przypominam sobie bym widział u kogoś w stuffie rakiety demon.Jest bardzo ciekaw się się spiszą.Naprawdę fajny stuff,Uatrakcyjnisz widowisko kątówkami,które chyba nigdy nie zawodzą.Większość z tego forum chciało by mieć taki stuff. :) Planujesz jeszcze zakupy?

Opublikowano

Noo rakiety kozackie :D moździerzyk elegancja ;)... (poprawiłem ci fotke żeby nie było linku a zdjęcie odrazu)

Opublikowano

No, no coraz bardziej szalejesz widzę :P. Moździerz hukowy bardzo mocny to tego rzadko spotykany rakiety... Stuff coraz większy i konkretniejszy. Co to jest to żółte coś w kartonikach i te ufo na kartoniku ?

Opublikowano

Jest w planach fireball XXL albo first class 50mm ale to się zobaczy :> A stuffu jest więcej ale to na yt będzie filmik :D

Opublikowano

No, no coraz bardziej szalejesz widzę :P. Moździerz hukowy bardzo mocny to tego rzadko spotykany rakiety... Stuff coraz większy i konkretniejszy. Co to jest to żółte coś w kartonikach i te ufo na kartoniku ?

Te żółte to jakieś wulkany gratis dostałem a w tych kartonikach z ufo są kulki cracklingowe :D