Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Kolejny mały update: Song, Fire Dragon, rakiety Monster i gwizdki do szelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Monstery są mega dobry wybór sam je posiadam jest i stary Song no no będzie ogień na podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mocne wzmocnienie arsenału.Dwie mega kostki.Jeszcze jakieś zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mocne wzmocnienie arsenału.Dwie mega kostki.Jeszcze jakieś zakupy? Tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoGKW 20 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dorzucił żeś Panie do pieca:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 No mroczny pięknie teraz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Taka mała paczka na szybko Raczej nic już nie dojdzie [RACZEJ ^^] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuba 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Koniecznie musisz zrobić zdjęcie całości . Jak dla mnie stuff kozak , masz wszystko w dość dużych ilościach . :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Koniecznie musisz zrobić zdjęcie całości . Jak dla mnie stuff kozak , masz wszystko w dość dużych ilościach . :xmas_biggrin: Całość pojawi się na YT prawdopodobnie w poniedziałek [+ kilka bonusowych rzeczy których na forum nie ma] Ale spokojnie dla tych co nie lubią filmików będzie fotka całości albo dwie bo nie wiem czy się zmieści xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoGKW 20 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Co to za wyrzutnie?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Co to za wyrzutnie?:> Jakieś randomy z Arki podobno ładne efekty a cena była atrakcyjna to brałem, będzie się czym bawić przed 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Masz zarombisty stuff.Moja ocena to 11/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Gdzie kupiłeś wyrzutnie kątową Fan Shape Cake? I za ile nią kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Gdzie kupiłeś wyrzutnie kątową Fan Shape Cake? I za ile nią kupiłeś? Była na fajerwerki shop ale ceny nie pamiętam coś koło 30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jaki mają kaliber te wyrzutnie kątowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jaki mają kaliber te wyrzutnie kątowe? Chyba 1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bardzo egzotycznych rzeczy nagromadziłeś. Jakieś rzymskie ognie "Scream" - nigdzie tego nie widziałem w internecie. Gold Mine, Green Mine... gdzie takie rzeczy można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bardzo egzotycznych rzeczy nagromadziłeś. Jakieś rzymskie ognie "Scream" - nigdzie tego nie widziałem w internecie. Gold Mine, Green Mine... gdzie takie rzeczy można dostać? Rzymskie ognie scream? :> To są rakiety [bardzo dobre] Te gold mine itd to sam nie wiem co to jest, dostałem to gratis z Fajerwerki-shop A te rakiety Scream na PiroPolska można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloremro 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mam gold mine i to jest taki 1 duży wystrzał efektu "mina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mały update Teraz na 99% nic już nie dojdzie :> Foto całości dodam prawdopodobnie jutro, także niedługo pojawi się cały stuff na YT [+ kilka bonusów których na forum nie będzie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuba 0 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jak na razie masz same produkty dobrej jakości i to w dużej ilości stuff , naprawdę konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Raczej nic już w tym roku nie zamawiam to pomyślałem, że wstawię na forum, stuff jest mocno okrojony względem wersji na YT bo tak :christmascool: Jeśli ktoś chce zobaczyć całość to zapraszam "MrocznyPYRO" :xmas_happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuba 0 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Widać że lubisz konkrety jeszcze bardziej widać to na yt . Widzę BSC jak się nie mylę zrobią naprawdę konkretny huk . stuff 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Mega konkrety stuff nic nie brakuje i te perełki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ogólnie to tak średnio zadowolony jestem ze stuffu :< Za rok do poprawy więcej kostek to na 100% :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi