Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Kolejny mały update: Song, Fire Dragon, rakiety Monster i gwizdki do szelek Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Monstery są mega dobry wybór sam je posiadam jest i stary Song no no będzie ogień na podwórku. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mocne wzmocnienie arsenału.Dwie mega kostki.Jeszcze jakieś zakupy? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mocne wzmocnienie arsenału.Dwie mega kostki.Jeszcze jakieś zakupy? Tak jest Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Taka mała paczka na szybko Raczej nic już nie dojdzie [RACZEJ ^^] Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Koniecznie musisz zrobić zdjęcie całości . Jak dla mnie stuff kozak , masz wszystko w dość dużych ilościach . :xmas_biggrin: Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Koniecznie musisz zrobić zdjęcie całości . Jak dla mnie stuff kozak , masz wszystko w dość dużych ilościach . :xmas_biggrin: Całość pojawi się na YT prawdopodobnie w poniedziałek [+ kilka bonusowych rzeczy których na forum nie ma] Ale spokojnie dla tych co nie lubią filmików będzie fotka całości albo dwie bo nie wiem czy się zmieści xd Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Co to za wyrzutnie?:> Jakieś randomy z Arki podobno ładne efekty a cena była atrakcyjna to brałem, będzie się czym bawić przed 00 Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Gdzie kupiłeś wyrzutnie kątową Fan Shape Cake? I za ile nią kupiłeś? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Gdzie kupiłeś wyrzutnie kątową Fan Shape Cake? I za ile nią kupiłeś? Była na fajerwerki shop ale ceny nie pamiętam coś koło 30zł Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bardzo egzotycznych rzeczy nagromadziłeś. Jakieś rzymskie ognie "Scream" - nigdzie tego nie widziałem w internecie. Gold Mine, Green Mine... gdzie takie rzeczy można dostać? Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Bardzo egzotycznych rzeczy nagromadziłeś. Jakieś rzymskie ognie "Scream" - nigdzie tego nie widziałem w internecie. Gold Mine, Green Mine... gdzie takie rzeczy można dostać? Rzymskie ognie scream? :> To są rakiety [bardzo dobre] Te gold mine itd to sam nie wiem co to jest, dostałem to gratis z Fajerwerki-shop A te rakiety Scream na PiroPolska można dostać Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mam gold mine i to jest taki 1 duży wystrzał efektu "mina" Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mały update Teraz na 99% nic już nie dojdzie :> Foto całości dodam prawdopodobnie jutro, także niedługo pojawi się cały stuff na YT [+ kilka bonusów których na forum nie będzie] Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jak na razie masz same produkty dobrej jakości i to w dużej ilości stuff , naprawdę konkretny Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Raczej nic już w tym roku nie zamawiam to pomyślałem, że wstawię na forum, stuff jest mocno okrojony względem wersji na YT bo tak :christmascool: Jeśli ktoś chce zobaczyć całość to zapraszam "MrocznyPYRO" :xmas_happy: Cytuj
Tuba 0 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Widać że lubisz konkrety jeszcze bardziej widać to na yt . Widzę BSC jak się nie mylę zrobią naprawdę konkretny huk . stuff 10/10 Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ogólnie to tak średnio zadowolony jestem ze stuffu :< Za rok do poprawy więcej kostek to na 100% :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi