Skocz do zawartości

[Mroczny] Stuff 2017/2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny mały update: Song, Fire Dragon, rakiety Monster i gwizdki do szelek :D

iVquZ1Q.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Monstery są mega dobry wybór sam je posiadam ;) jest i stary Song no no będzie ogień na podwórku. :D

Opublikowano

Mocne wzmocnienie arsenału.Dwie mega kostki.Jeszcze jakieś zakupy?

Opublikowano

Mocne wzmocnienie arsenału.Dwie mega kostki.Jeszcze jakieś zakupy?

Tak jest :)

Opublikowano

Dorzucił żeś Panie do pieca:P

Opublikowano

Taka mała paczka na szybko :) Raczej nic już nie dojdzie [RACZEJ ^^]

rW3X6P6.jpg

Opublikowano

Koniecznie musisz zrobić zdjęcie całości . Jak dla mnie stuff kozak , masz wszystko w dość dużych ilościach . :xmas_biggrin: :67675:

Opublikowano

Koniecznie musisz zrobić zdjęcie całości . Jak dla mnie stuff kozak , masz wszystko w dość dużych ilościach . :xmas_biggrin: :67675:

Całość pojawi się na YT prawdopodobnie w poniedziałek [+ kilka bonusowych rzeczy których na forum nie ma] Ale spokojnie dla tych co nie lubią filmików będzie fotka całości albo dwie bo nie wiem czy się zmieści xd

Opublikowano

Co to za wyrzutnie?:>

Jakieś randomy z Arki podobno ładne efekty a cena była atrakcyjna to brałem, będzie się czym bawić przed 00 :D

Opublikowano

Gdzie kupiłeś wyrzutnie kątową Fan Shape Cake? I za ile nią kupiłeś?

Była na fajerwerki shop ale ceny nie pamiętam :) coś koło 30zł

Opublikowano

Jaki mają kaliber te wyrzutnie kątowe?

Opublikowano

Jaki mają kaliber te wyrzutnie kątowe?

Chyba 1"

Opublikowano

Bardzo egzotycznych rzeczy nagromadziłeś. Jakieś rzymskie ognie "Scream" - nigdzie tego nie widziałem w internecie. Gold Mine, Green Mine... gdzie takie rzeczy można dostać?

Opublikowano

Bardzo egzotycznych rzeczy nagromadziłeś. Jakieś rzymskie ognie "Scream" - nigdzie tego nie widziałem w internecie. Gold Mine, Green Mine... gdzie takie rzeczy można dostać?

Rzymskie ognie scream? :> To są rakiety [bardzo dobre] Te gold mine itd to sam nie wiem co to jest, dostałem to gratis z Fajerwerki-shop :D A te rakiety Scream na PiroPolska można dostać

Opublikowano

Mam gold mine i to jest taki 1 duży wystrzał efektu "mina"

Opublikowano

Mały update :D Teraz na 99% nic już nie dojdzie :> Foto całości dodam prawdopodobnie jutro, także niedługo pojawi się cały stuff na YT [+ kilka bonusów których na forum nie będzie]

UdFITdx.jpg

Opublikowano

Jak na razie masz same produkty dobrej jakości i to w dużej ilości stuff , naprawdę konkretny :67675::D

Opublikowano

Raczej nic już w tym roku nie zamawiam to pomyślałem, że wstawię na forum, stuff jest mocno okrojony względem wersji na YT bo tak :christmascool: Jeśli ktoś chce zobaczyć całość to zapraszam "MrocznyPYRO" :xmas_happy:

5tcXZ0N.jpg

L8gZ5sY.jpg

4XPqQOO.jpg

wyDc9nS.jpg

UuWPXhy.jpg

:67675:

Opublikowano

Widać że lubisz konkrety jeszcze bardziej widać to na yt . Widzę BSC jak się nie mylę zrobią naprawdę konkretny huk . stuff 10/10

Opublikowano

Mega konkrety stuff nic nie brakuje i te perełki <3

Opublikowano

Ogólnie to tak średnio zadowolony jestem ze stuffu :< Za rok do poprawy więcej kostek to na 100% :>